Dişi Kedi

Dişi Kedi. Kediler karakteristik olarak duruşlarıyla bilge bir tavırdadır. 4 aylık çok sevgi dolu bir dişi yavru.

Scottish Fold / en özel beyaz scottish fold yavruları
Scottish Fold / en özel beyaz scottish fold yavruları from www.kediajans.com

4 aylık koca gözlü dişi kedi yuva arıyor💕. Aydan sonra girerken, dişi kediler ise 6. Bu dönemde genelde huysuz olur ve ses cıkarırlar strese girerler ve sürekli yerde yuvarlanırlar.

Dişi Kediler Olağan Takvimlerinde Yılda Iki Defa Olmak Üzere Ilk Ve Son Bahar Aylarına Girişte Kızgınlık Dönemine Girerler.


Dişi kedilerde kızgınlık dönemi üç şekilde atlatılır: Bir isim seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli şey, kedinizin görmesi için çok. Yani çiftleşme esnasında yumurtalıklar uyarılır ve yumurta salınımı gerçekleşir.

Kısırlaştırmadan Önce Genel Bir Muayene Edilir Ve Anesteziye Uygun Uygun Olup Olmadığını Veteriner Hekim Tarafından Değerlendirilir.


Dişi kedilerin kısırlaştırma operasyonundan sonraki süreçte daha sakin olmaları da buna bağlıdır. Kediler karakteristik olarak duruşlarıyla bilge bir tavırdadır. Bazen sürekli kızgınlığa girmesi de hastalık sebebi olabilir.

11 Aylık Güzel Kedicik Acil Yuva Arıyor.


Bazen 1 hafta bazen 3 hafta sürmesi de mümkündür. Dişi kediler, içgüdüsel olarak doğum yapmaya programlı oldukları için kısırlaştırma operasyonu geçirseler de güvenlik konusunda çok hassastırlar. Tüm içtenliğimizle hayatımıza dahil olan kedilerimiz, bizler için büyük anlam.

Yetişkin Kedilerde Cinsiyet Rahatlıkla Anlaşılıyor Olsada Yavru Kedilerde Cinsiyet Belirlemek Zordur.


Tatlı miyavlamaları, mırlamaları ile evlere neşe katan bu minik melekler, ilk aldığımızda biraz masraflı olsalar da sevimlilikleri sayesinde harcanan para göze görünmez. Evde kedi çiftleştirmenin tek sıkıntısı tüy. Erkek kediler ile dişi kediler arasındaki davranış farkının en önemli sebebi tabii ki farklı hormon seviyeleridir.

Veteriner Hekim, Dişi Kedilerinizde Gözle Görülmeyen Olası Hastalıklar Için Ve Operasyon Riskini Azaltmak Için.


Kediler ev ortamında çiftleşiyorlar, sokaktaki gibi bağrış çığrış yapmadan evde sakin sakin işlerini görüyorlar. Erkek kediler çiftleşme dönemine 7. Hastalık, beslenme ,ırk farklılıkları, iklimsel farklılıklar ve genetik faktörler bu sürenin uzamasına etki eden faktörlerdir.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel