En Büyük Kedi Cinsi

En Büyük Kedi Cinsi. Akıllı kedilerin özelliklerine bakıldığı zaman, oldukça hareketli oldukları ve sizin ya da evdeki diğer hayvanların hareketlerine. Büyük kedi cinslerinin insanlar tarafından geliştirildiğine dair bir inanış olsa da aslında çoğu büyük evcil kedi ırkı doğal olarak ortaya çıkmış.

Gri Kedi Cinsleri En Güzel 10 Gri Kedi Irkı Heykedi
Gri Kedi Cinsleri En Güzel 10 Gri Kedi Irkı Heykedi from www.heykedi.com

Bir diğer büyük kedi cinsi de sibirya orman kedisidir. Dünyanın en önde gelen kedi derneklerinden biri olan cfa (cat fanciers association) verilerine göre resmi olarak tanınmış olan. Bu kediler evde bakması en kolay kedi türleridir.

En Büyük Gözlere Sahip 7 Kedi Cinsi.


Diğer kedilerden fiziksel olarak en büyük farkları da içe doğru kıvrılmış. Kedi türlerini isimleri ile birlikte bulabileceksiniz. Bu minik kedilerin ağırlıkları erkeklerde 2,7, dişilerdeyse 1,8 kilogramdır yani gerçekten çok küçük ve hafif kedilerdir.

Belirttiğim Sayısal Veriler Ortalama Olduğu Için Bazıları Ortalamanın Üstünde Ağırlığa Sahip Olabilirler.dişi Maine Coon’un Vücut Uzunluğu Yaklaşık 101 Cm Olurken.


Sahibinin duygularını anlayan ve değer veren hassas bir yapısı vardır. Akıllı kedilerin özelliklerine bakıldığı zaman, oldukça hareketli oldukları ve sizin ya da evdeki diğer hayvanların hareketlerine. En büyük yerli kedi cinsi olan maine coon, 18 kilonun üzerinde bir ağırlığa ve 48 cm uzunluğuna ulaşabilen bir kedi ırkıdır.

Dünyanın En Büyük Evcil Kedisi Olan Maine Coon Cinsi Kediler.


Bir diğer büyük kedi cinsi de sibirya orman kedisidir. Ragamuffin savunma güdüsü olmayan, korkak ve insanlarla ilişkisi son derece iyi olan bir kedidir. Kediler genellikle enerji dolu ve hareketli hayvanlardır.

Derisi Ile Mükemmel Uyuma Sahip Olan Zümrüt Yeşili Gözleri Onların Her Daim Ilgi Görmesinin En Büyük Sebebi Olarak Bilinmektedir.


Amerikan curl kedi türü ve özellikleri amerikan curl kedileri, adlarını kıvrık kulaklarından alırlar. İşte dünyanın en popüler kedi cinsleri, türleri ve ırk özellikleri: En büyük gözlere sahip kedi cinsleri hakkında detaylar sizleri bekliyor.

Görüntüsü Biraz Sert Ve Çirkin Gözüksede Aslında Kedi Cinsleri Arasında En Yumuşak Kalbe Sahip Olan Bir Türdür.


Bu yazımızın konusu da tam olarak bu; Bu galeride en beğenilen kedi türleri. Bu kedi cinsi, kürkünden dolayı en güzel kedi cinslerinden biri olmasının yanında, aynı zamanda dünyadaki en büyük kedi cinslerinden biridir.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel