Kedi Ağzı Neden Kokar

Kedi Ağzı Neden Kokar. Turk milletinde neden hayvan olan ev pis olur algisi var? Aslında idrarın temel bileşeni olan “üre” kokusuz ve renksiz bir madde.

Köpeklerin Ağzı İnsanların Ağzıdan Daha Mı Temiz
Köpeklerin Ağzı İnsanların Ağzıdan Daha Mı Temiz from pethayat.com

Tam da bu noktada kedi sahipleri ‘kedimin ağzı kokuyor’, kedilerde ağız kokusu neden olur gibi soruları araştırmaya başlar. Evet, ilk madde tabii ki ağız kokusu! Evinde kedi bakanlarda bir koku olur , ozellikle acik tuvalet kullaniminda.kedinin kendisinin kokma sebeplerini arkadaslar belirtmiş zaten.bunlar yoksa kedinin kendi kokusu vardir , mis gibi kokarlar.ben kedimin kokusunu cok severim.can kokar o, ask kokar.ama zihni ve yüregi kokusmuş olan insanlardan da biz rahatsiz oluyoruz , onu ne yapicağiz şimdi ?daha beden.

Kedinizin Yaşamı Boyunca Ağız Ve Diş Muayeneleri De Yapılmalıdır.


Turk milletinde neden hayvan olan ev pis olur algisi var? Bu belirtiler sekiz aylık olduklarında geçmelidir. Kedilerin ağız kokusuna sebep olan bazı durumlar;

Aslında Idrarın Temel Bileşeni Olan “Üre” Kokusuz Ve Renksiz Bir Madde.


Tam da bu noktada kedi sahipleri ‘kedimin ağzı kokuyor’, kedilerde ağız kokusu neden olur gibi soruları araştırmaya başlar. Kedilerde ağız kokusu, yukarıda da bahsettiğimiz gibi pek çok hastalık nedeni ile ortaya çıkabilir. Gel gelelim bugun 'kedili ev kokar, her tarafta kedi tuy birakir, 3 ay sonra aglarsin, kedi demek pislik demek, kimse eve gelmek istemez' gibi sacma sapan tepkiler aldim.

Diyabet Ya Da Böbrek Yetmezliği Gibi Birçok Sayıda Hastalık Kedilerde Ağız Kokusu Oluşturduğu Için, Düzenli Olarak Kedinizi Veteriner Kliniğine Götürmeniz Şarttır.


Mamadan kaynaklı olabilir bazı mamalar kedilerde ağız kokusu ve dışkı da ağır bir koku yapar benim kedimin önceki maması ağır bir koku yapıyordu bn de mamasını değiştirdim şimdi brit care kullanıyorum öyle bi sorunumuz yok çok şükür ama siz gene de tekrar veterinerinize sorun bnce Elbette kedi bakımı her zaman özen gerektiren konular arasındadır. Kedi ağız kokusu, enfeksiyon veya apse nedeniyle de olabilir.

Ancak Yaygın Neden Kedinin Ağzındaki Kötü Kokuya Sebep Olan Bakterilerin Çoğalmış Olmasıdır.


Böyle bir durumda kedilerin ağız ve diş bakımlarını yaptırmalıyız. Kötü koku üreten bakterilerin çoğalmasına sebep olabilecek olan ağız hijyeninin yetersiz olması. Sık rastlanan bir durum olmasa da bu sorunların sebepleri öğrenilerek kısa sürede çözümlenebilir.

Bu Durum Bakterilerin Çoğalmasına Neden Olmakta Ve Böylece Ağız.


Kediler neden kokar, kedinin bazı nedenler ile cildinin, ağzının ya da kendisinin kokmasıdır. Kedilerde ağız kokusu neden olur? Kedilerin ağzının kokmasındaki en yaygın neden ise.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel