Lindo Kedi Kumu

Lindo Kedi Kumu. Mineral rezervlerinden çıkarılan topaklanma gücü yüksek, sıvı tutuşu fazla ve koku tutma oranı fazla olan kumlardan hazırlanan paketler. Lindo cat lavanta kokulu ince kedi kumu 10 lt olarak da lavanta esansı sayesinde kedi eşelenmesi sırasında kokunun lavanta olarak yayılmasını sağlar.

Doğal Kedi Kumu Fiyatları Sayfa 4
Doğal Kedi Kumu Fiyatları Sayfa 4 from www.hepsiburada.com

Proline doğal topaklanan i̇nce taneli lavanta kokulu kedi kumu 10 lt. Mineral rezervlerinden çıkarılan topaklanma gücü yüksek, sıvı tutuşu fazla ve koku tutma oranı fazla olan kumlardan hazırlanan paketler. Bir i̇talyan markası olan kedi kumu, hem topaklanan hem de silika kum çeşitleri ile türkiye'de evlerinize gelir.

Lindo Cat Lavanta Kokulu Ince Kedi Kumu 10 Lt Olarak Da Lavanta Esansı Sayesinde Kedi Eşelenmesi Sırasında Kokunun Lavanta Olarak Yayılmasını Sağlar.


Lindo cat bebek parfümlü ince kedi kumu 10 lt seçeneği uzun süreli olarak kedinin kullanımı için idealdir. Diğer kedi kumu videolarımı görmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.1. Lindo cat kedi kumu fiyatları ve kedi kumu çeşitleri gittigidiyor'da!

Ever Clean Hızlı Koku Emen Kedi Kumu 10 Lt.


44,90 tl ile 11 teklif. Lindo cat topaklaşan kedi kumu 5 l. Kredi kartı tek çekim ₺24,90.

Lindo Kedi Kumu, Sıvıyı Hızlı Bir Şekilde Çeken Ve Hemen Topaklanan Yapısı Sayesinde Hem Kötü Kokuların Oluşumunu Hem De Bakteri Gelişimini Engeller.


Piyasada bulunan kedi kumu çeşitleri ise doğal kedi kumu, bentonit kedi kumu, organik, diatomit, sepiyolit, çam pelet kumu, doğal olmayan kedi kumu ve silikadır. Öyle ki bu yüzden de kedi sahiplerinin hangi kedi kumunun en iyi olduğu konusunda akıllarında birçok soru işareti vardır. Kedi kumu satın almaya karar verdikten sonra hangi türde bir ürüne ihtiyaç duyulduğunu belirlemek gerekiyor.

Mineral Rezervlerinden Çıkarılan Topaklanma Gücü Yüksek, Sıvı Tutuşu Fazla Ve Koku Tutma Oranı Fazla Olan Kumlardan Hazırlanan Paketler.


Ever clean, kitty sand, cats best, cats white, lindo cat, pati cat, pisi pisi, pro line, quik, sanicat, trendline, trixie Fiyatları görebilmek için üye girişi yapmalısınız. Lindo cat kedi kumu lavanta kokulu i̇nce 10 lt.

36,90 Tl Ile 2 Teklif.


Signor gatto topaklaşan bentonit çiçek. Tüm kedi kumu fiyatlarının ortalaması alındığında ise 29 aralık 2021 tarihinde ortalama kedi kumu fiyatı ise 38.67 tl olarak sitemizde yer alıyor. Lindo cat kedi kumu çeşitleri.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel