Kedi Dilli Puding Tarifleri

Kedi Dilli Puding Tarifleri. * 1 paket kakaolu puding ile süt. 1 paket kedi dili ( 24 adet çıkıyor) 1 paket hazır kakaolu puding (3.

Çook pratik nefis bir pasta tarifi ..Hayırlı huzurlu bir
Çook pratik nefis bir pasta tarifi ..Hayırlı huzurlu bir from www.pinterest.com

Üzerini kaplayacak şekilde puding dökülür. Yaptığınız krema soğuyunca, bitkisel krem şanti ile çırparak kremanızı hafifletin. Soğuyup dinlendikten sonra dilimleyerek servis edin.

Tencerede Muhallebi Malzemelerini Koyup Çırpma Teliyle Çırparak Pişiriyoruz.


* süt (kedi dili bisküvileri ıslatmak için) üzerine: Soğuyup dinlendikten sonra dilimleyerek servis edin. Dizerken şekerli kısımları üstte kalacak.

Pudingli Kedi Dili Tatlısı Tarifi.


2 su bardağı sütle pudingi pişiriyoruz. Çikolatalı kedi dili pasta tarifi okurlarımız için nasıl güzel ve lezzetli sunumlar bulurum derdini ortadan. Süt, un , şekeri bir tencerede pişirin.

* 1 Paket Kedi Dili.


Toz krem şantiyi koyup mikserle üstünden geçiyoruz. 1 paket kedi dili bisküvisi. Pudingli kedi dili pastası tarifi yapılışı:

Yaptığınız Krema Soğuyunca, Bitkisel Krem Şanti Ile Çırparak Kremanızı Hafifletin.


18 cm'lik yuvarlak pasta kalıbına önce kenarlardaki kedidillerini dizerek başlayın. Yarım paketten biraz fazla kedi dili. Kedi dillerini ıslatmak için şekerli neskafeli süt;

Kedi Dili Bisküvileri Süte Daldırıp Çıkarıp Borcama Diziyoruz.


Bisküvi ile sütlü kolay tatlı tariflerim i̇çin tiklayin. Pudingli kedi dili pasta tarifi malzemeleri: Pandispanya yapamıyorum diyenler bu tarif tam size göre hem kolay hem görseli ile muhteşem yaş pasta kedi dilli yaş pastamuhallebisi için1 litre süt3 yemek k.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel