Kedi Için Cam Yatağı

Kedi Için Cam Yatağı. Sepette %12 i̇ndirim 148,72 tl. Kedi cam yatağı çeşitleri indirimli fiyatlar ve hızlı kargo ile türkiye'nin en büyük online petshop mağazası petburada.com'da.

Fop Casetta 2 Pıannı Yuvalı Kedi İçin Tırmalama Evi
Fop Casetta 2 Pıannı Yuvalı Kedi İçin Tırmalama Evi from www.petburada.com

Bu durumun önüne geçmek için kedinize bir kedi yatağı almanız gerekir. Ata home yeni model cam ve duvar için kedi yatağı vantuzlu. Sıcağı seven tüm kediler cama asılan bu minderde doya doya güneş banyosu yapıp üzerine güzel bir uyku çekecekler!

Bu Durumun Önüne Geçmek Için Kedinize Bir Kedi Yatağı Almanız Gerekir.


Eğer kediye özel bir yatak yoksa, kanepenizde, yatağınızda veya farklı bir alan içerisinde uyumayı tercih edecektir. Sepette %12 i̇ndirim 113,52 tl. Petzoom sunny seat pencere kedi yatağı, zemin alanını kaplamaz.

Petzoom Sunny Seat Pencere Kedi Yatağı, Zemin Alanını Kaplamaz, Kedinize Doğayı Ve Dışarıda Olanları Seyretmesi Için.


Kediler günün büyük bir bölümünü uyuyarak geçirirler. Kedi, dinlenmek için hangi yatağı seçtiyse markasını, modelini not alarak işaretleyebilir, geniş bir eviniz varsa birkaç tane daha alarak eve yerleştirebilirsiniz. Evinizin konforunda dışarıyı izleme keyfini doyasıya yaşarlar.

Simit Şeklinde Yayvan Olan, Kedi Ve Köpekler Için Özel Olarak Geliştirilen Kedi Yatağı Modelleri Kedinizin Keyifli Ve Rahat Bir Şekilde Yatağın Içine Kıvrılabilmesine, Huzurlu Ve Konforlu Hissetmesine Olanak Tanıyor.


Cado pet cadopet yumuşak elyaf yıkanabilir polar kedi ve köpek simit yatak mavi 50x50. Hantal kedi evleri ve diğer yataklara, eşyalara hoşçakal deyin, petzoom sunny seat kedi yatağına merhaba deyin. Bu ürün, inanılmaz bir şekilde 22 kg’a kadar taşıyacak endüstriyel güçte vantuzlar içerir ve cam pencere ve cam kapılara saniyeler için kurulur.

Onlar Için En Güzelini Yaptık.


En şık, en pahalı veya size göre rahat olan yatak kediniz için uygun olmayabilir, seçimi ona bırakmalı ve tercihlerine saygı duymalısınız. Kedi yatağı seçerken dikkat etmeniz gereken bazı durumlar vardır. Cama asılan kedi yatağı kolay kurulur.

Arkadaşlar Bizimki Camdan Dışarıyı Izlemeyi Çok Seviyor, Bi Cam Kenarı Yatağı Alacağım Ona Fakat Kaliteli Bi Şey Almak Istiyorum, Hemen Kopmasın Ve Sağlam, Rahat Olsun Istiyorum.


Kurulumu son derece kolay olduğundan kendiniz sadece 5 dakika da kurabilir ve kedinize hemen hediye edebilirsiniz. Trixie kedi cam önü oturma platformu. Örneğin kedi yatağı fiyatları fonksiyonlarına ve ebatlarına göre daha uygun bir aralıkta olabilir.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel