Kedi Lösemi Aşısı Yan Etkileri

Kedi Lösemi Aşısı Yan Etkileri. Kedinize karma aşılarını yaptırdıktan sonra bazı yan etkiler görebilirsiniz. Ne kadar gerekli lösemi aşısı?

Kedilerde Lösemi Aşısı Yan Etkileri Miyavliyo
Kedilerde Lösemi Aşısı Yan Etkileri Miyavliyo from miyavliyo.com

Aşıların yan etkisi, kusma ve halsizlik olarak kendisini gösterebilir. (normalde yan yatar böyle rahatca yayılarak.) kârın ağrısı mi var acaba lösemi asisindan sonra böyle bir yan etki mümkün mü ? 1 ayda zor toparladı bir çok kan iğnesi oldu serum aldı.

1 Ayda Zor Toparladı Bir Çok Kan Iğnesi Oldu Serum Aldı.


Ne kadar gerekli lösemi aşısı? Zaten zorunlu olmayan ama veterinerlerin otomatikman yapmak istediği ama feci yan etkileri olabilen hatta benim veterinerime göre yaptırılmaması gereken aşı. Kedimi yan etkisi sebebiyle neredeyse kansızlıktan kaybediyordum.

Ama Bu Sefer Böyle Top Gibi Kivrilip Uyuyor.


Bir de kuduzu ilk yıl yaptırdık bu yıl yaptırmadık. Kedi aşıları diğer tüm medikal çözümler gibi yan etkileri de beraberinde getirir. Sürekli kullandığınız takdirde şu yan etkileri görebilirsiniz;

En Un Stüdyo 1.258.712 Kediye 496.189 Aşının Uygulandığı, Aşılamadan Sonraki 2.560 Gün Içinde Toplam 30 Aşı Yan Etkisine Maruz Kalmıştır Bu, Ortaya Çıksalar Da Riskin Gerçekten Çok Düşük Olduğu Anlamına Gelir.


Aşıdan bir kaç gün sonra sevimli yavrunuzda biraz halsizlik olabilir. Bu konuda veterineriniz sizi bilgilendirecektir, fakat yine oluşabilecek durumlara karşı bilgi sahibi olmalısınız. Halsizlik ve yorgunluk, i̇ştahsızlık, aşı bölgesinde şişlik veya kitle gibi sertlik,

Bunun Yanında Kedinin Alerjik Bir Reaksiyon Gösterirse Aşı Sırasında Gösterdiği Için Veterineriniz Buna Anında Müdahale Edecektir.


Tüm aşılar gerçekleşene kadar, kedinizin başka canlılarla temasına izin vermeyin. Çok ağır yan etkileri var. Kedi lösemi aşısının herhangi büyük bir yan etkisi bulunmamaktadır.

Felv Yani Lösemisi Ile Enfekte Olmuş Bir Kedi Rastgele Bir Rahatsızlık Sendromu Vermeden Aylar Ya Da Senelerce Hastalığı Taşıyabilir.


Kedi aşıları sonrası genellikle halsizlik, iştah kaybı ve hafif ateş gibi yan etkiler görülebilmektedir. Aşıların yan etkisi, kusma ve halsizlik olarak kendisini gösterebilir. Nadir rastlandığı için vurdurmama taraflısı olan da var.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel