Muhallebili Kedi Dili Pastası

Muhallebili Kedi Dili Pastası. İçine un, nişasta ve şekeri ekliyoruz. Kedi dili i̇le pasta malzemeleri.

Kedi dili Pasta Tatlısı Tarifi EliminLezzeti Tatlı
Kedi dili Pasta Tatlısı Tarifi EliminLezzeti Tatlı from www.eliminlezzeti.com

Biraz ısıttığımız suya toz şekeri ilave edip şeker eriyene kadar karıştıralım. Kedi dili pastası nasıl yapılır? Bunun için sütümüzü tencereye alıyoruz.

1 Su Bardağı Toz Şeker;


Muhallebisi için tencereye sütümüzü alıyoruz. Muhallebisi için gereken malzemeleri, tereyağı ve vanilya hariç bir tencereye alın ve güzelce çırpın. Muhallebili kedidili pastası tarifi i̇çin malzemeler.

Kedi Dili Pastası Malzemeleri 24 Adet Kedi Dili 1,5 Yemek Kaşığı Un 1,5 Yemek Kaşığı Buğday Nişastası 2 Yemek Kaşığı Toz Şeker 2 Su Bardağı Süt 1 Adet Muz 1 Avuç Beyaz Çikolata Kedi Dilini Islatmak Için Malzemeler 1 Su Bardağı Süt 1 Yemek Kaşığı Toz Şeker Üzeri Için Malzemeler 2 Su.


Bugünde bir pasta yapıyoruz yine kedi dili bizi yorulmaktan kurtarıyor. Muhallebi için gereken malzemeleri vermiştik. Sadece işimizi basitleştirmesiyle de değil, tatlıların lezzetine de lezzet katıyor.

Bu Işlemi De Mutlaka Çırpma Teli Ile Yapıyoruz Ki Hem Iyi Karışsınlar, Hem De Daha.


Muhallebili kedi dili pasta, yapmak için ilk olarak kedi dili bisküvileri ıslatalım. Kedi dili bisküvilerini bu karışıma batırıp ıslatıp borcamın tabanına dizelim. Muhallebili kedi dili tarifi i̇çin malzemeler.

Kedi Dili Pastanın Muhallebisini Yapmakla Işe Başlayın.


Bu malzemeleri tereyağı ve vanilya hariç bir tencereye alalım ve çırpalım. Dizerken şekerli kısımları önde kalmalı. 1 tepeleme çorba kaşığı buğday nişastası.

Bunun Için Sütümüzü Tencereye Alıyoruz.


Biraz ısıttığımız suya toz şekeri ilave edip şeker eriyene kadar karıştıralım. 20 adet kedi dili (savoyer) bisküvi. Fırınsız tarifler , günün tarifi , kolay pasta tarifleri , kolay tarifler , kolay tatlı tarifleri , pasta tarifleri , popüler tarifler , sütlü tatlılar , tatlı tarifleri , yemek tarifleri ;

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel