Tığla Kedi Yapımı

Tığla Kedi Yapımı. Tığla yeni model şal yapılışı. Havlunun kedi yapmak için uzunca bir resimli katlanışı olsa da evinize gelen misafirlerinize dekorasyon açısından hoş bir sürpriz olacak.

Kulaklı Bere Yapımı Anlatımlı
Kulaklı Bere Yapımı Anlatımlı from mimuu.com

Tığla yeni model şal yapılışı. Örgü kedi yapmak için gerekli malzemeler: Yeni doğmuş bebek örgü modelleri.

Tuz Seramiği Tarifi Için Hamur Hazırlarken Şekil Verme Aşamasında Hamur Çok Yapışkan Olursa Biraz Un.


Tığla yıldız motifi nasıl yapılır, videoda alatmaya çalıştım. Ben patik süslemelerinde kullanmak üzere ördüm, siz her türlü bere, atkı, hırka, yelek ve benzeri örgülerinizde süsleme olarak kullanabilirsiniz bu güzel yıldız motifini. Örgü kedi yapmak için gerekli malzemeler:

Dokunduğunuzda Hafifçe Ele Yapışıyorsa Ideal Kıvama Gelmiştir.


Örgülerden kalma rengarenk artık yünlerden içine ıvır zıvır küçük eşyalar ve takılar koyabileceğiniz tığla örgü sepetler yapabilirsiniz. Tığla yeni model şal yapılışı. Tığ işi yuvarlak yastık nasıl yapılır.

Tığla Yıldız Motifi Nasıl Yapılır, Videoda Alatmaya Çalıştım.


Hamarat hanımlar tarafından çok tercih edilen bu modeller şişle örülebildiği gibi tığla da örülür. Tuz seramiği hamuru için malzemelerinizi bir karıştırma kabına koyarak titizlikle yoğurun. Havlunun kedi yapmak için uzunca bir resimli katlanışı olsa da evinize gelen misafirlerinize dekorasyon açısından hoş bir sürpriz olacak.

Karmaşık Olmayan Kolay Örülebilir Basit Tığ Işi Modelleri Arayanlar Için Tığla Yapımı Çok Çok Basit Hatta Anlaşılması En Kolay.


Örgü teknikleri içinde şişle örülüşü en kolay ve basit olan haroşa örneği ile çocuklarınıza renkli yünlerden yapılışı kolay minicik örgü oyuncak kediler yapalım…. Bu videomuzda ise sizlere her aşa. Ayrıca kalpli kedili sakallı i̇pten banyo klozet takımı için sakallı ipten örülen kedi paspas modelleri gibi değişik kedi kalpli örgü paspaslar örebilirsiniz.

Hadi Gelelim Videolu Anlatımlı Yapım Aşamaları Anlatılan Bu Güzel , Sevimli Tığla Örülen Kalpli Kedili Paspas Örgüleri Ni Keşfetmeye.


Tığla saç örgülü şapka yapılışı. Kedi motifli yastık nasıl örülür? Kedi dostumuz i̇çin en i̇yi kedi mamasını bulmanın kolay yolu.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel