Kedi Dış Parazit Damla

Kedi Dış Parazit Damla. 32,91 tl 30,45 tl %0. Sed derma drop kedi ense damlası.

Baytardan Evinize
Baytardan Evinize from baytardanevinize.com

Sed derma drop kedi ense damlası. Bayer multiadvantage iç ve dış pa. Yanlış içerik evcil dostunuzun zehirlenmesi ve hatta ölmesine sebep olabilir.

Etken Maddeler Sayesinde Zararlıları Sinir Sitemlerine Zarar Vererek Öldüren, Kedilerin Kilolarına Göre Damla Kullanım Miktarı Belirlenen, Türüne Göre 21 Günde, 8 Haftada Bir Uygulanan Dış Parazit Mücadele Ilacıdır.


Yavru kedilerime iç ve dış parazit yaptım. Bitkisel içerikli olduğundan kimyasal maddeler insecticide içermez, çevreyi korur ve kediniz için zarasızdır. Kedi dış parazit damlası fiyatları ve özelliklerini karşılaştır kategori & marka ayrıştırması ile en uygun.

Kedinizin Ev Ortamını Tedavi Edin.


Kedilerde parazit, i̇ç parazit ve dış parazitler tedavisi. My cat nova kedi ense damlası (2ml*4 adet) 10kg'a kadar % 2 indirim. Sed derma drop kedi ense damlası.

My Cat Nova Kedi Ense Damlası (2Ml*4 Adet) 10Kg'a Kadar % 2 Indirim.


Kedi dış parazit damlası fiyat avantajını yakala!. Pire ve kene ürünlerinden olan, kediler için bitkisel ense damlaları genellikle 2 ml, 4 ml olarak 3’lü, 4’lü, 5’li setler halinde satılır. %100 doğal aktif bileşenlerden üretilen pire damlası cilt kuruluğunu giderirken aromatik yağlarla kedinizin güzel kokmasını sağlıyor.

Kedi Dış Parazit Damlası Uygulamalarının En Az 6 Haftada Bir Olacak Şekilde Uygulanması Gerekir.


Parazit varsa eğer kakasının içinde de olacaktır. Teknovet fiproes i̇simli köpek dış parazit damlası hiçbir i̇şe yaramıyor. Kedi dış parazit fiyatları ve özelliklerini karşılaştır kategori & marka ayrıştırması ile en uygun.

49,99 Tl 49,00 Tl %0.


Maxi derma kedi ense damlası 3'lü damla paketi 3 x 1 gr. 2020 senesinde toptan olarak aldığım damları kullandıktan. Bu ürünün ekstra indirimli son fiyatıdır, sepete.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel