Kedi Köpük Kusması

Kedi Köpük Kusması. Örneğin kediler pirelendikleri zaman kaşıdıkları bölgeyi yara yaparlar. Zehirlenme, yabancı cisim yeme, gastrit, karaciğer yetmezliği, böbrek yetmezliği, idrar yolu hastalıkları, şeker hastalığı ve sindirim kanalında tüy yumağı oluşması bunlardan.

Beyaz Köpük Kusması Petlebi Sosyal
Beyaz Köpük Kusması Petlebi Sosyal from sosyal.petlebi.com

Kedilerin kusma şekilleri fiziksel açıdan farklı şekillerde görülmektedir. Kedilerde beyaz köpük kusması neden olur? Her ne kadar kedilerde kusma ufak bir parça yutmaktan kaynaklanabilse de yaygın görülen sebep genelde kedinin kendi tüylerini yutmasıdır.

Kedilerde Beyaz Ve Köpüklü Kusmanın En Büyük Nedeni Mamanın Yeterince Sindirilememiş Olmasından Kaynaklanmaktadır.


Kediniz sarı sıvı kusuyor mu? Tuvaletini takip edin kusmaya ishal de eşlik ederse ve kusmalar. Fakat minik ev arkadaşlarımızın boğulur gibi sesler çıkarırken midelerini boşaltmalarına tanık olmak her kedi sahibini endişelendirir.

Zehirlenme, Yabancı Cisim Yeme, Gastrit, Karaciğer Yetmezliği, Böbrek Yetmezliği, Idrar Yolu Hastalıkları, Şeker Hastalığı Ve Sindirim Kanalında Tüy Yumağı Oluşması Bunlardan.


Tüy topları kedilerin en çok kustukları sebeplerin başında gelir. Kedilerin ara sıra kustuğu bilinmesine rağmen, düzenli olarak gerçekleşmesi normal kabul edilmez. Fakat minik ev arkadaşlarımızın boğulur gibi sesler çıkarırken midelerini boşaltmalarına tanık olmak her kedi sahibini endişelendirir.

Eğer Aşısı Varsa Muhtemelen Midesi Rahatsız Olmuştur.


Kedi kusması genellikle köpüklü ve beyaz, berrak, kahverengi, pembe veya sarı görünür. Pankreatit kedinin köpük kusması, iştahsızlık, dehidrasyon, kilo kaybı, vücut ısısında düşme, ateş ve karın ağrısı gibi şikayetlere de neden olabilir. Kedilerin kusma şekilleri fiziksel açıdan farklı şekillerde görülmektedir.

Çünkü Burada Da Ciddi Bir Mesele Söz Konusu Olabilir.


Her ne kadar kedilerde kusma ufak bir parça yutmaktan kaynaklanabilse de yaygın görülen sebep genelde kedinin kendi tüylerini yutmasıdır. Kedilerin kusması aslında sıklıkla görülen bir durumdur. Kediler yaşlandıkça vücutları değişir ve kusmaları bu değişikliklerin normal veya anormal olup olmadığını söylemenin bir yolu olabilir.

Kediler Neden Sarı Sıvı Kusuyor??


Vakit kaybetmeden kedinizi bir veteriner hekime göstermelisiniz. Bu şekilde sonuçlara baktığımızda kediler neden köpük kusar? Kediler kendilerini yalarken dillerine tüyler takılır.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel