Kedi Kovucu Ses Dalgasi

Kedi Kovucu Ses Dalgasi. Frekans saniyede geçen titreşim sayısıdır ve birimi hertz’dir (hz). Bu nedenle en etkili kedi kovucu modelleri ses frekanslarını kullanan ultrasonik kedi kovuculardır.

Keko Ultrasonik Kedi Köpek Kovucu Köpek Eğitmeni Köpek
Keko Ultrasonik Kedi Köpek Kovucu Köpek Eğitmeni Köpek from urun.n11.com

Uzun menzilli ultrasonik köpek kedi kovucu savar ses cihazı Süper ürün, faturali ürün, ücretsi̇z kargo, çok satan. Güneş enerjili ultrasonik kedi köpek kovucu 120 m2 etkili up draft.

Hem De Elektronik Ses Dalgasi Sebebi Ile , Hamsterler, Gerbils, Kobaylar Ve Dağgelinciklerinin Etrafında Kullanılmamalıdır.


Ultrasonik etkili köpek kovucu köpek kedi savar ses cihazı. Kedi köpek kovucu sprey getoff 500 ml. Desibel insan kulağının işitebildiği en küçük ses şiddetidir.

Ultrasoni̇k Köpek Kedi̇ Ti̇lki̇ Çakal Yabani̇ Hayvan Kovar Sensörlü Ci̇haz Savar Kaçirici Manyeti̇k Etki̇li̇ 250,00 Tl %12 İndi̇ri̇m 220,00 Tl Sepete Ekle;


Ultrasonik el tipi köpek kovucu. 20.000 hz (20 khz) nin üzerindeki sesler (ses dalgaları) ultrasonik olarak adlandırılır. Fare kovucu ses dalgası yayan cihazlar ve daha fazlası defansmarket'de

Ultrasonik Ses Sayesinde Köpek Veya Kedi Ya Olduğu Yerde Kalır Ya Da Sizden Uzaklaşır.


Goe kedi uzaklaştırıcı sprey 500 ml kedi̇ kovucu sprey %100 doğal (kedi̇ kovucu. Bu nedenle en etkili kedi kovucu modelleri ses frekanslarını kullanan ultrasonik kedi kovuculardır. Dikey ve yatay hoparlörlere sahip ilk haşere kovucudur.

Ultrasonik Kovucular Hem Insanlar Hem De Kediler Için Güvenlidir.


Köpek sahipleri ile s aldırgan köpeklerden korunmak isteyen herkese; Dualpest kedi ve köpek kovucular ultrasonik ses ,led ışık veya güçlü su jeti teknolojisi ile etken canlıları rahatsız eden ancak insan kulağının duymasının mümkün olmadığı sesler yayarak istemediğimiz hayvanların yaşam. Frekans saniyede geçen titreşim sayısıdır ve birimi hertz’dir (hz).

Repel Pro Evolution Ultrasonik Kedi Köpek Hayvan Kovucu.


Süper ürün, faturali ürün, ücretsi̇z kargo, çok satan. Dikey ve yatay hoparlörlere sahip ilk haşere kovucudur. 459,00 tl size özel ekstra %10 i̇ndirim 413,10 tl.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel