Kedi Kulaklı Bere

Kedi Kulaklı Bere. Sevimli modeli ile tavşan figürlü hareket eden kulaklarıyla eğlenceli zaman geçireceğiniz peluş kumaşı ile avcı stili bere atkı bütünlüğü olan kışın soğukdan koruyucak şık tasarımlı defacto kız çocuk kulakları hareket eden peluş bere. Hemde modelimiz fıstıklı örgü modellerinden.

TIĞ İŞİ KEDİ KULAKLI BERE ÖRGÜSÜ YAPIMI ÖrgüVakti
TIĞ İŞİ KEDİ KULAKLI BERE ÖRGÜSÜ YAPIMI ÖrgüVakti from www.orguvakti.com

Dört ilmek başlanır.21 ilmek olana kadar her sıra başında arttırılır, iki tane örülür.sağ kulağın başında sekiz ilmek atılır, 21 ilmek kulak örülür, 20 ilmek atılır, sol kulağa birleştirilir, 21 ilmek sol kulak örülür, sekiz ilmek atılır.böylece ilmek sayısı 78 olur.27 sıra örüldükten sonra, 78 ilmek altı eşit parçaya. Cimri.com'da senin için 4 adet tavşan kulaklı bere ürünü bulduk.tavşan kulaklı bere kategorisinde en favori ve diğer kategorilerinden birini tercip edip filtre seçimleriyle birlikte tavşan kulaklı bere mağaza. Hem erkek ve hem de kız çocuklar tarafından aynı derecede seviliyor:

Hemde Modelimiz Fıstıklı Örgü Modellerinden.


Tam anlamıyla örgücü şirin çeşitlerine gerçekten çok ama çok yakışır olan ve video ki gibi çocuklar için uygun boyutta isterseniz de yetişkinlere göre örebileceğiniz bu yeni örgü bere modeli ni umarım sizlerde zorlanmadan yapabilirsiniz, ellerinize emeklerinize sağlık hanımlar. Böyle bir şapkanın adı nedir? Öncelikle kendi kafanıza göre ölçüp başlıyorsunuz.benim.

Bu Ürünü Evinizde Deneyin, Bedeni Olmazsa Size.


10.000’lerce yeni ürünü ve sezon trendlerini. Tahtakaledeyim 3 cm genişliğinde 10 adet plastik ham taç siyah renk. Rahatlik kavramlariyla yola çikarak hazirlanan bere modeli, kullanim alaninin genisligi ve kombinlenme kolayligiyla en çok tercih edilen kis aksesuarlari arasinda yerini aldi.

Defacto Marka Kadın Aksesuar Siyah Renk Beden Temiz Kullanıldı Çok Az Taktım.


Tavşan kulaklı bere fiyatları ve özelliklerini karşılaştır kategori & marka ayrıştırması ile en uygun. Şapkaki̇ds triko atkı bere set. Sevimli modeli ile tavşan figürlü hareket eden kulaklarıyla eğlenceli zaman geçireceğiniz peluş kumaşı ile avcı stili bere atkı bütünlüğü olan kışın soğukdan koruyucak şık tasarımlı defacto kız çocuk kulakları hareket eden peluş bere.

Satıcı Puanı, Hepsiburada.com Müşterileri Tarafından Verilen Zamanında Gönderim, Paketleme Ve Genel Alışveriş Deneyimi Puanlarına Göre Hesaplanmaktadır.


Çocuğunuz hangi şapkayı seçerse fark etmez; Dört ilmek başlanır.21 ilmek olana kadar her sıra başında arttırılır, iki tane örülür.sağ kulağın başında sekiz ilmek atılır, 21 ilmek kulak örülür, 20 ilmek atılır, sol kulağa birleştirilir, 21 ilmek sol kulak örülür, sekiz ilmek atılır.böylece ilmek sayısı 78 olur.27 sıra örüldükten sonra, 78 ilmek altı eşit parçaya. Defacto kız çocuk kedi figürlü peluş bere.

Koton''un Kahve Kız Çocuk Kedi Kulaklı Taç Modelini Incelemek Ve Satın Almak Için Hemen Tıklayın!


Ben 4 numara şiş ile ördüm bu bereyi. Melek kanat jakarlı triko bere 129,99 tl. Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel