Kedi Otlu Oyuncak

Kedi Otlu Oyuncak. Değer verdiğiniz evcil hayvanlarınızı önemsediğimiz kadar sizlerin maliyetlerini de düşünerek hareket ediyoruz ve yandaki bölümde size özel fiyatlarla bulabileceğiniz dünya markalarının en iyi ürünlerini sunuyoruz, ürünlere gözat. Kedi otuna karşı olumlu tepki gösteren kediler için bu oyuncaklar rahatlıkla tercih edilebilir çünkü tasarımda kullanılan kedi otu, patili dostlarımızın oyun süresinin artmasına yardımcı olur.

Trixie Kedi Otlu Kedi Peluş Oyun Topu, 3cm
Trixie Kedi Otlu Kedi Peluş Oyun Topu, 3cm from www.pedo.com.tr

Kedinizin üzerinde sürüneceği, sürekli koklayacağı ve oyuncak vasfıyla da farklı oyunlar oynayabileceği oyuncaklar olan kedi otlu oyuncaklar zengin çeşitliliğe sahiptir. Bitki içeren ve zararsız olan bu ürünler ile kediler güvenle oynatılabilir. Siparişini vermiş olduğunuz ürünler ise en kısa süre içerisinde.

Kedi Otlu Oyuncaklar, Doğal Gibi Görünerek Veya Hız Hareketleriyle Onları Uyararak Kedinizi Oyuna Getirir.


Kediniz için en iyi kedi otlu oyuncaklar, onların kişisel. Kedi oyuncağı 4 cm çapı ve 5,5 cm uzunluğu sahiptir. Kediler için çok çeşitli oyuncaklar ve ev malzemeleri bulunuyor.

Kediler Evlerde En Çok Beslenen Ev Hayvanları Arasında Yer Alıyor.


Kedi nanesi , kedilerin davranışlarını etkileyen beyinlerini uyaran ve çoğunlukla onları coşkulu veya sakinleşmesini sağlayan bir bitkidir. Kokusu ile kedilerin dikkatini çeken bu bitki sayesinde oyuncaklar sürekli olarak ilgi odağı hâline gelir. Kedi otlu oyuncaklar, kedinizin kendisine yakın bulacağı için çok seveceği oyuncak çeşitleri arasında yer almaktadır.

Bu Ev Hayvanları Son Derece Sevimli Oldukları Kadar Oyunculukları Ile De Kendilerini Sevdiren Hayvanlardır.


Kedi otu oldukça zararsız bir bitkidir. Çilek figürlü keçe catnip (kedi otlu) kedi oyuncağı 9 x 7 cm. Kedi otlu oyuncaklar sayesinde kedinizin avlanma içgüdüsünü tetikleyip oyuncağın peşinden gitmesini sağlamaktadır.

Avantajlı Fiyat Hızlı Kargo Ve Taksit Seçenekleri Hızlımama.com'da


Bu sayede sıkılmadan gün içerisinde oyuncaklarıyla oynayabilmeleri ve ruhsal. İçerisindeki kediotu ve peluş dokusu sayesinde kedinizin çok severek ve ilgiyle oynayacağı kedi oyuncağıdır. Kedi severlerin, evde veya dışarıda kedilerinin canları sıkılmasın diye tercih edebilecekleri bu oyuncaklar, birinci sınıf kalitedeki materyalden üretilmektedir.

Kedi Ürünleri > Kedi Oyuncakları > Kedi Otlu Oyuncaklar.


Düşünülebilecek bir diğer alternatif kedi otlu oyuncak modelleridir. Karlie kedi otlu tüylü zilli top kedi oyuncağı 6cm (karışık renkli) 42,95 tl 58,24tl %25 eastland catnipli tüylü fare kedi oyuncağı 4,8cm [m] 24,45 tl 32,88tl %25 (3) trixie matatabili kedi oyuncağı 4x5cm. Kedi otlu oyuncak çeşitleri ile kedinize keyifli saatler yaşatın.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel