Konuşan Kedi Tom Cat Indir

Konuşan Kedi Tom Cat Indir. İlk kez yükledikten sonra daha iyi. Masaüstü bilgisayarlarda (desktop windows) talking tom cat isimli ve türkçesiyle konuşan kedi oyununu oynamak istiyorsanız aşağıdaki adımları sırasıyla dikkatlice okuyarak takip ediniz.

Benim Konuşan Tom'um Para Hileli İndir
Benim Konuşan Tom'um Para Hileli İndir from www.sinirsizhilesi.com

580 milyonun üzerinde indirmeye sahip, dünya çapındaki konuşan fenomen, mutlaka oynanması gereken bir oyun. Oyuncular ona en sevdiği yiyecekleri vererek beslemek ve aktif kalabilmesi için onunla birbirinden farklı birçok oyun oynamak ve tabi ki iyi dinlenebilmesi. Konuştuğunuz her şeyi tekrar ediyor ve yeni özellikleriyle sizleri neşelendiriyor.

Uygulama Içi Satın Alma Içeriyor.


Tom’un artık yeni bir evi var fakat her şey istediği gibi değil köpek ben onu sürekli rahatsız ediyor. Söylediğiniz herşeyi tekrar eder ve bunları kaydedip internette ya da. Köpek ben onu sürekli rahats.

Oyuncular Bu Sanal Evcil Hayvanı Sahipleniyor, Onun Mutlu Kalmasını Sağlıyor Ve Onun Dünyayı Keşfetmesine Yardımcı Oluyor.


My talking tom, ünlü pou (uptodown'dan indirebilirsiniz) oyununa benzeyen, oyuncuların kedi tom'un bütün ihtiyaçlarını karşılayarak onu büyütmek zorunda olduğu bir oyundur. Windows 8 ve üzeri tablet ve bilgisayarımıza ücretsiz indirebildiğimiz (windows 10 ile de uyumlu) talking tom cat uygulamasında sevimli bir kedi ile. Animasyon karakterden animasyon çizgi filme geçen bu kedi bizim söylediğimiz sözleri tekrar eder, gerektiğinden kendini sevdirir, gerektiğinde ise yemeğini yedirirdik.

Konuşan Tom, Her Günü Bir Maceraya Çeviren Bir Kedi.


Talking tom cat 2 5.2.5 (iphone ve ipad) talking tom cat 2. Sanal evcil hayvanların süperstarı, söyleyecek ve yapacak daha fazla şeyle ekranlara dönüyor. Mobil platformda en çok oynanan oyunlar arasında olan.

Tom’un Artık Yeni Bir Evi Var Fakat Her Şey Istediği Gibi Değil.


Karnını, kafasını veya ayaklarını dürtebilirsiniz. Konuştuğunuz her şeyi tekrar ediyor ve yeni özellikleriyle sizleri neşelendiriyor. Talking tom cat (konuşan kedi tom), mimikleri ile milyonları etkilemeyi başarmış bir kedi ile eğlenceli oyunlar oynadığımız ücretsiz indirilebilen bir uygulama ve mobilin yanı sıra windows platformunda da oldukça popüler.

Her Zamankinden Daha Hareketli Bir Şekilde Karşımıza Çıkan Tom Ile Yine Birbirinden Eğlenceli Oyunlar Oynuyoruz.


Talking ginger, talking tom cat'e çok benzer bir uygulamadır. Android için talking tom cat free. Konuşan kedi tom 2 (talking tom cat 2) bu uygulama şunları içerir:

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel