Yabancı Kedi Isimleri

Yabancı Kedi Isimleri. Peki, bir kediniz mi var? Yabancı dişi kedi i̇simleri / i̇ngilizce dişi kedi i̇simleri.

Erkek ve Dişi Kedi İsimleri En Güzel Popüler Erkek ve
Erkek ve Dişi Kedi İsimleri En Güzel Popüler Erkek ve from www.sabah.com.tr

Peki, bir kediniz mi var? Bu yazımızda i̇ngiliz erkek isimleri ve i̇ngilizce kız isimleri listelerini paylaşıyoruz. Aradığınız kedi ismi bunlardan biri olabilir mi?

Güzel Dişi Kedimiz Için Seçilen En Güzel Adlardan Biridir.


Seçtiğiniz ismi kediniz sevmeli ve ona uygun olmalıdır. Erkek/dişi olarak ayırmadım ama isimleri okuyunca zaten hangi cinsiyet olduğuna dair bir karar verebilirsiniz. İster japon olun ister japon kültürünü sevin, japon kedi isimleri benzersiz ve egzotik.

Takip Etmek Için Giriş Yapmalısın.


Gerek ünlülerin kedilerinden, gerekse filmlerden kedi isimleri ile listemi zengin tutmaya gayret gösterdim. En cool yabancı kız i̇simleri ve anlamları. L harfi ile başlayan en güzel yabancı kedi isimleri.

Lady İngilizce Kedi Isimleri Içinden Bu Dişi Kedi Ismini Beğendiğinizi Umarız.


Ve çok daha fazla yabancı erkek kedi isimleri için bir harf seçin. Odin, thor, loki, vali, nanna, hel, mimir, sif, modi. Yine aynı şekilde kedilerin karakter ya da fiziksel özelliklerini baz alarak verebileceğiniz kedi isimleri arasında yabancı kökenli isimler de son derece popülerdir.

İngilizce Erkek Kedi İsimleri İngilizce Erkek Kedi İsimleri.


Kulağa hoş gelen köpek i̇simleri makalemizden sonra, kedi arkadaşlarımıza da aynı muameleyi yapıyoruz.dünya çapındaki evcil hayvan ailelerinin kedi aile üyelerine ne isim takmış olduklarını öğrenmek için makalemizi okumaya devam edin, siz de yeni kedinize isim vermek için fikir edinin. Aradığınız kedi ismi bunlardan biri olabilir mi? Gök gürültüsü (eski yunanca) brook:

Tüm Günümüzü Bu Tatlı Dostumuzla Bir Araya Geleceğimiz Anı Bekleyerek Geçirmiyor Muyuz?


Günümüzde en çok tercih edilen yabancı erkek kedi isimleri arasında şunlar dikkat çekiyor: Çok az kişi kedisine türkçe isimler koyar. O yüzden kedinize isim seçerken rastgele ya da isim koymuş olmak için bir isim seçmemelisiniz.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel