Erkek Kedi Nasıl Anlaşılır

Erkek Kedi Nasıl Anlaşılır. Erkek kedinin üreme organını iki noktaya (:) benzetebilirsin. Kedilerin çiftleşmesi nasıl anlaşılır gibi sorulara cevap olarak en net cevap aslında erkek kedinin dişi kedinin ensesini ısırmasıdır.

Meni lekesi resimleri
Meni lekesi resimleri from www.forumduasi.com

Kedilerin çiftleşmesi nasıl anlaşılır gibi sorulara cevap olarak en net cevap aslında erkek kedinin dişi kedinin ensesini ısırmasıdır. Bu çerçevede de kedilerde cinsiyet ayrımı için fiziksel özelliklerine bakılabilir. Penis, skrotumun ve oradaki derinin alt tarafında bulunur ve kedinin uyluk bölgesinin arasında küçük, tüylü bir tümsek şeklindedir.

Genellikle Kiraz Çekirdeği Veya Kiraz Boyutundadır.


Kedilerin çiftleşmesi nasıl anlaşılır gibi sorulara cevap olarak en net cevap aslında erkek kedinin dişi kedinin ensesini ısırmasıdır. Kısırlaştırılmamış yetişkin kedilerde skrotumun içerisinde (yetişkinlerde) kiraz büyüklüğünde 2 adet testis bulunur. Kedilerin gelişimlerinin devam etmesi ve 1 aylık sürecin tamamlanmasından sonra cinsiyeti belirginleşmeye başlar.

Özellikle Sokak Kedilerinde Çok Erken Yaşlarda Kızgınlık Dediğimiz Çiftleşmeye Uygun Olduğu Dönem Başlayabilir.


Erkek kedi kızgınlık dönemi nde, normalde yapmadığı davranışlarda bulunmaya başlayacaktır. Erkek muhabbet kuşlarının burun deliklerinin etrafında beyaz halkalar olabilir. Bu şekilde kedinizin üreme organını görebilir ve cinsiyetini anlayabilirsiniz.

Tüy Ile Kaplı Olan Testis Torbası Iki Küçük Yumru Şeklinde Görülmektedir.


Bunları birbirinden ayırmak çok kolay olmasa da bazı fiziksel özellikleriyle doğru ırkı ayırt etmek mümkün. Bu durumda kedinin kuyruğunu kaldırarak, cinsel organlarının gözle kontrol edilmesi gerekir. Cere renginin daha açıldığı bir bölge olan bu alanda beyaz halka gözlemlerseniz muhabbet kuşunuzun erkek olduğunu düşünebilirsiniz.

Erkek Kedi Cinsiyeti Nasıl Anlaşılır?


Yetişkin kedilerde erkek üreme organı ve yumurtalıklar çok bariz şekilde anlaşılabilir. Hem erkek hem de dişi kedilerin dış görünüşü, birbiriyle pek çok yönden benzerlikler taşır. Sonrasında dişi kedi çiftleşme için uygun pozisyonu alır.

Erkek Kedilerin İdrar Püskürtmesi, Evlerde Yaşayan Her Erkek Kedide Görülmeyebilir.


Penis, skrotumun ve oradaki derinin alt tarafında bulunur ve kedinin uyluk bölgesinin arasında küçük, tüylü bir tümsek şeklindedir. Erkek kedilere özel kızgınlık belirtileri nelerdir? Erkek kedilerin anüs ile penis arasında testisler ortada olacak şekilde daha büyük bir ayrımı vardır.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel