Kedi Nasıl Doğurur

Kedi Nasıl Doğurur. Kaç tane kedinin doğum yapmasından sonraki süreyi belirlemek imkansızdır. Dişi kedilerin cinsel olgunluğa erişmesi yaşam koşullarına, ırklarına, yaşadıkları bölgenin iklim özelliklerine, genel sağlık durumlarına ve nasıl beslendiklerine göre değişmektedir.

Kediler Kaç Ayda Doğurur Kedilerin Hamilelik Süresi
Kediler Kaç Ayda Doğurur Kedilerin Hamilelik Süresi from www.mavikadin.com

Bu noktada kediniz doğum yapmasından yaklaşık 4 ila 5. Merhaba pati severler bu makalemizde kedilerde doğum, kedilerde doğum süreci, kediler kaç tane yavru doğurur, kedimin hamile olduğunu nasıl anlarım gibi sorularınıza cevap vermeye çalışacağız. Öncelikle doğacak yavruların sahiplendirilmesi konusu göz önünde tutulmalıdır.

Öncelikle Her Canlıda Olduğu Gibi Kedilerde Doğar, Gelişir Ve Ölür.


Bu özellikle kederli ve aktif olan kedilerde fark edilir ve çiftleştikten sonra uzun bir süre uyumaya başladılar ya da hala yalan söylediler. Panlökopeni ile enfekte olan hamile bir kedi ise ya düşük yapar ya ölü doğurur ya da beyin gelişimi anormal (serebellar hipoplazili) olan yavrular doğurur. Kendilerine eş bulmak için yüksek sesle miyavlamalar, her yere idrarını bırakmalar veya evden kaçmalar meydana.

Kediler Ilk Hamilelik Sürecinde Doğan Yavru Sayısı Ortalama 2 Ile 6 Arasında Olur.


Matematiksel bir formül yoktur (en azından basit bir formül yoktur). Öncelikle doğacak yavruların sahiplendirilmesi konusu göz önünde tutulmalıdır. Bu noktada kediniz doğum yapmasından yaklaşık 4 ila 5.

Merhaba Pati Severler Bu Makalemizde Kedilerde Doğum, Kedilerde Doğum Süreci, Kediler Kaç Tane Yavru Doğurur, Kedimin Hamile Olduğunu Nasıl Anlarım Gibi Sorularınıza Cevap Vermeye Çalışacağız.


Bildiğiniz gibi kediler yılın belirli dönemlerinde kızgınlık dönemine girerler ve bu dönemde çiftleşme arzuları en üst seviyeye gelir. Kediler, içgüdüsel olarak yavrularına yer hazırlamak ile doğuma başlamaktadır. En kötü senaryoya bakacak olursak, kediler anne karnında gelişmemiş olabilir.

Yani, Kedi Yaklaşık Bir Kaç Ay Içinde Yavru Kedi Doğurur.


Dişi kedilerin cinsel olgunluğa erişmesi yaşam koşullarına, ırklarına, yaşadıkları bölgenin iklim özelliklerine, genel sağlık durumlarına ve nasıl beslendiklerine göre değişmektedir. Doğum ya da yavrulama olarak adlandırılan bu süreç 3 aşamadan oluşmaktadır. Kediler ortalama olarak bir yılda 3 kere doğum yapmaktadırlar.

Kediler Neden Mart Ayında Miyavlar.


Dişi kedi sahiplerinin kedilerinden yavru almaya karar verdiklerinde unutmamaları gereken birçok önemli nokta vardır. Sevimli dostunuz eğer hamileyse, kedilerin doğumunu önceden araştırmanız bilinçli bir davranış olacaktır. Bu durum özellikle hamileliğin son zamanlarında daha da artar.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel