Kedi Tuvaleti Paspası

Kedi Tuvaleti Paspası. Kedi tuvaleti ile birlikte kum küreği, mama kabı, suluk, paspas gibi işlevsel ve gerekli yan ürünler bir arada satışa sunulabiliyor. Bulgu’s, sizin ve evcil hayvanınızın hayatını kolaylaştıracak ürünleri türkiye’de ilk defa sizlere sunarak yine sektöründe öncü olmaya devam ediyor.

Trixie Kedi Tuvalet Önü Paspası Antrasit 41 Cm
Trixie Kedi Tuvalet Önü Paspası Antrasit 41 Cm from www.juenpetmarket.com

Pet markt kedi köpek tırnak makası 10x7 cm. Lepus relax kedi tuvaleti kahve 495x380x140 mm. Gravel kedi tuvaleti önü dekoratif elekli kedi kumu paspası 40 x 50 cm.

Büyük Kedi Kumu Paspası Daha Geniş Bir Alan Kapladığı Için Kumları Daha Iyi Topladığı Aşikardır.


Ayrıca evcil hayvan paketleri içerisinde bunların yanı sıra kedi oyuncakları, kedi maması, kedi kumu, kedi elbisesi, kedi taşıma çantası gibi. Kedi tuvaleti temizliği gerekli aparatları aldığınız zaman oldukça kolay bir işlemdir. Evde sizi rahatsız etmeyecek ve kedinizin kolaylıkla ulaşabileceği bir kum, tuvalet eğitimlerinde olmazsa olmazdır.

Diğerleri, Kumu Doğrudan Kedinizin Patilerinden Alan Benzersiz Dokularla Yapılır.


Kurulduğu günden bu yana internet üzerinden müşteri memnuniyeti odaklı faaliyetler sunan firmamız, bu sayede kedi severler arasında yoğun ilgi görmeye devam. Kedi tuvaleti ile birlikte kum küreği, mama kabı, suluk, paspas gibi işlevsel ve gerekli yan ürünler bir arada satışa sunulabiliyor. Tuana's beauty kedi ve köpek tırnak makası.

1 Iş Günü Içinde Gönderiyor.


Eurocat kedi tuvalet paspası bordo 60×45 cm. Smartcat kedi tuvaleti önü kum yakalayıcı paspas. Kedi tuvalet paspası, altlık granüllerini çeşitli şekillerde yakalar.

Buffer Küçük Çelik Uçlu Kedi Köpek Evcil Hayvan Tırnak Makası Pati Bakım Aleti Ergonomik Kaymaz Sap.


Milo kapalı kedi tuvaleti 37 x 50 x 39,5 cm 149,90 tl %13 i̇ndi̇ri̇m 131,89 tl ürün özelliği seç; Bu kaplara da kedi tuvaleti denir. Kampanyalı kedi tuvaleti paspası modelleri için hemen tıklayın.

Toplam 24 / 1101 Ürün.


60x45 cm kedi tuvaletlerinden etrafa saçılan ve her yeri kirleten kumlara son! Bypet kedi tuvaleti önü elekli kedi kumu paspası ürün ölçüleri : Bulgu’s, sizin ve evcil hayvanınızın hayatını kolaylaştıracak ürünleri türkiye’de ilk defa sizlere sunarak yine sektöründe öncü olmaya devam ediyor.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel