Kedi Zor Nefes Alıyor

Kedi Zor Nefes Alıyor. Yediği bir şeyin boğazında kalmış olabileceğini düşündüm ilk. Bizimki dışardan geldi ve gençlik hastalığı vardı ordan biliyorum.

İş Bankası Nakit İhtiyacı Olanlara 3 Ay Ertelemeli 36 Ay
İş Bankası Nakit İhtiyacı Olanlara 3 Ay Ertelemeli 36 Ay from objektifport.com

Psychocat 2 sene önce sordu. Kedinizin solunum esnasında ses çıkarması normal bir durum değildir. İlk olarak, sakin bir şekilde dinlenirken veya uyurken dakikada 15 ila 30 nefes olan bir kedi için sağlıklı bir solunum hızı (nefes alma) bilmeniz gerekir.

Büyük Ihtimal Solunum Yolu Ile Alakalı.


Bu işaret göğsün işlevlerinde ihlal olduğunu gösterir. Geceleri burnundan ıslık sesi çıkarak nefes alıyor 1 2 kez de nefes anlamayıp aniden nefes aldı. Sağlık › kedim son zamanlarda hırıltılı nefes alıyor.

Diğer Bir Gece Ise Kafası Sallandı Birkaç Saniye Garip Oldu Sonra Uyumaya Devam Etti.


Bu durumda evde uygulayabileceğiniz fazla seçeneğiniz yoktur. Kedim çok agresif, 3,5 yaşında çok küçükken sokaktan bulunmuş bir kedi. Sağlıklı bir kedi nefes alırken son derece sessizdir.

Zor Nefes Aldığı Için Burun Delikleri Sonuna Kadar Açılabilir.


Yüklediğiniz resimdeki bazı yetişkinlere uygun içerik tespit ettik, bu nedenle yükleme işleminizi reddetti. Kedinizin solunum esnasında ses çıkarması normal bir durum değildir. Hava çok sıcak ondan yapıyor diye düşünüyorum ama bir yandan da ya hastalığı falan vars

Hırıltılı Zor Nefes Alan Miyavlamaya Çalışan Ama Sesi Bile Çıkmayan Yavru Bir Kedimiz Var Bahçemize Sığınan (Onun Dışında 9 Yavru 5 Büyük Kedi De Var).


Kedilerin nefes alma hızı, takipne olarak da bilinir. Bronşların iltihaplanmasından kaynaklanan bu hastalık, zararlı ve rahatsız edici bir madde üretir. Yediği bir şeyin boğazında kalmış olabileceğini düşündüm ilk.

Hafif Ve Süreklilik Gösteren Öksürük Alışkanlığı Da Bu Şekilde Oluşur.


Kediniz nefes alırken ses çıkarıyorsa bunun birçok sebebi olabilir. Kedilerde nefes problemlerine neden olan bir diğer hastalık da kedi astımıdır. Kedinin yanına otur ve sessizce nefes alışını dinle.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel