Erkek Kedi Kısırlaştırma Zamanı

Erkek Kedi Kısırlaştırma Zamanı. Ama veterinerinize güveniyorsanız gaz anestezi yapan iyi bir yer bulamazsanız da katı anesteziyle yaptırın bence. Bu gibi tehlike yaratan durumları kısırlaştırma operasyonu sayesinde engelleyebilirsiniz.

2.5 Aylık Yavru Ömürlük Yuvasını Arıyor., Düzce
2.5 Aylık Yavru Ömürlük Yuvasını Arıyor., Düzce from www.petarkadas.com

Kedilerd ekızgınlık dönemi çok uzun sürmüyor. Kedi türlerine özel olan kızgınlık dönemi örneğin american bobtail cinsi kedilerde ortalama 5 gün sürerken van kedisi cinsinde 4 gün sürmektedir. Bu gibi tehlike yaratan durumları kısırlaştırma operasyonu sayesinde engelleyebilirsiniz.

Kısırlaştırma Operasyonu Gelişim Tamamlandıktan Sonra Gerçekleştirilirse Erkek Kedinin Ilerde Böbrek Ve Idrar Yolu Hastalıklarına Yakalanma Riski Büyük Ölçüde Azalacaktır.


Çünkü nispeten daha zahmetsiz bir ameliyat ile kısırlaştırılabilirler. Cinsel gelişim bu aylarda başlasa da, kedinizin cinsel olgunluğa tamamen erişmesi için veterinerler 1 yaşını doldurmasını öneriyor. Bunun yerine parçalanmış gazete kağıtlarını ya da uzun taneli haşlanmamış.

Dişi Kedi, Köpek Sahiplerinin Korkulu Rüyası Olan Kızgınlık Zamanı Evin Çevresine Erkek Kedi, Köpek Toplanmasıdır.


Kalsiyum ve magnezyum oranı düşük (%1 ve altı) yağ oranı düşük, protein oranı yüksek mamalar kullanmak ve bol su tüketmesini sağlamak kısırlaşan erkek kediler için önemlidir. Bu sorun kısırlaştırma ile kesin çözüme ulaşır. Kısırlaştırma sonrası bu gibi problemler de ortadan kalkacaktır.

Birçok Veteriner Kısırlaştırma Zamanı Için 6.


Kediler üreme olgunluğuna çok hızlı bir şekilde ulaşabildikleri için, veterinerler 4 aylıktan itibaren kısırlaştırmayı önerir. Kedi kısırlaştırma güncel fiyatları/ücretleri konusunda sizlerin bilgilenmesi adına yazdığımız bu yazıya, sizler de katkı sunabilir ve katkılarınızı yorumlar kısmında biz ve okuyucularımızla paylaşabilirsiniz. Kısırlaştırma, dişi ve erkek kedilerin çoğalmasını önlemek için yapılan cerrahi bir işlemdir.

Kedi Türlerine Özel Olan Kızgınlık Dönemi Örneğin American Bobtail Cinsi Kedilerde Ortalama 5 Gün Sürerken Van Kedisi Cinsinde 4 Gün Sürmektedir.


Erkeklik hormonlarının %80'i testislerden, %20'sı böbrek üstü bezlerden salgılandığı için, kısır erkek kediler cinsel ilişkide bulunabilirler ancak dışıyı. Idrar püskürtme erkek kedilerin kızgınlık döneminde malesef engellenemez bir durum. Erkek kedilerde ameliyat ortalama 1 saat sürer.

Kısırlaştırma Sonrasında En Az 1 Hafta Boyunca Normal Kedi Kumu Kullanmayın.


Erkek kediler için bedensel gelişim ortalama olarak 10 ile 15 ay arasında tamamlanır. Ancak erkek kediniz olduğu için özellikel belirtmek isterim; Sadece ilk gün daha halsiz olur zaten kediniz erkek kolay atlatacaktır.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel