Kedi Koltuk Tırmalama

Kedi Koltuk Tırmalama. Kediler sevimli olduğu gibi evde bazı sorunlarıda ortaya çıkarmakta bu sorunların başta geleni ise tırmalama alışkanlığıdır. Juge cat kedi tırmalama evi.

Kedi Bakımı Nasıl Olmalı ? Kedi Blog
Kedi Bakımı Nasıl Olmalı ? Kedi Blog from kediblog.com

Tamiret köşe kedi tırmalama boncuklu. Böylece kediniz de siz de rahat bir nefes alın. Catilia xl kedi tırmalama tahtası 80 cm.

Bu Yüzden Tırmalama Tahtasını Kedinizin Ilgisini Çekebilecek En Uygun Ortamlara Yerleştirmek Önemli Olacaktır.


Bunun bir sebebi olacağını düşünmüyorum.yeni bir şey keşfetmiş ve kendince tadını çıkarıyor minik :) tırmaladığı koltukların yakınına tırmalama tahtasını koyun onu görünce koltuk dikkatini çekmeyebilir.bol şans bu konuda biraz zor oluyor kedi sahiplerinin kabusudur bu :)) 19.08.2021 13:22. Köşe kedi tırmalama koltuk koruma tahtası 13 x 14 cm (24) 129,90 tl. Ürün hakkında detaylı bilgi almak ve soru sormak için soru sor butonuna tıklayarak satıcıdan destek alabilirsiniz.

Ev De Kedi Besleyen Kişiler Genelde Koltuk Gibi Ev Eşyalarını Tırmalama Sonucu Eşyaların Özelliklede Koltukları Zarar Görmektedir.


Pawise catnipli koltuk şeklinde kedi tırmalama kartonu 22x47cm. Sepette %5 i̇ndirim 151,05 tl. Bunun için evde hangi eşyaları tırmaladığına bakılabilir.

Siparişler Korunaklı Şekilde, Sağlam Kolilerle Gönderilir.


169 tl ve üzeri siparişlerde yurtiçi kargo bedava! Femusa kedi tırmalama ve oyun evi. Nursoft vantuslu ahşap kedi tırmalama mobilyası.

Kedi Tırmalama Tahtaları Sayesinde Evde Bulunan Koltuk Gibi Eşyalara Tırnaklarının Takılmasını Önlemektedir.


Bypet koltuk kenarı koruyucu kedi tırmalama halısı (50 cm x 100 cm) 69,90 tl 49,90 tl. Keza bu durum biz insanlar için de geçerlidir. Minik dostlarınız tırmalama ihtiyaçlarınızı zaman zaman hiç olmadık yerlerde gidermek isterler, kimi zaman koltuğunuzu kimi zaman en sevdiğiniz kanepenizi tırmalayarak kullanılamaz hale getirebilirler.

Noktaları, Kedi Tırmalama Tahtası Ile Değiştirin;


Kedi tırmalama tahtaları kedinizin tırnaklarını törpülenmesini ve tahtanın üzerine tırmanarak günlük enerjilerini atmasını sağlamaktadır. Kediler zeki hayvanlar bunu bir kaç gün tekrarlasanız anlarlar ama dediğim gibi inat yapıp kötü huylarını devam ettire bilirlerler sizde istikrarlı bir şekilde aynı uyarıyı yapmalısınız. Tükenmek üzere (2) 180,00 tl 140,00.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel