Muzlu Kedi Dili Pasta

Muzlu Kedi Dili Pasta. Tek püf noktası kedi dillerini tam kıvamında ıslatmaktır.çok ıslatırsanız çok yumuşak olur.az ıslatırsanız da kuru olur.kıvamını yakalayabilirseniz harika bir pasta oluyor.afi̇yet olsun Muzlu kedi dili tatlısı i̇çin malzemeler:

Muzlu Çikolatalı Üçgen Mozaik Pasta Gıda, Yemek
Muzlu Çikolatalı Üçgen Mozaik Pasta Gıda, Yemek from www.pinterest.com

1 paket kedi dili bisküvi süt (kedi dilini ıslatmak için) 1 büyük muz hindistan cevizi (üzerini süslemek için) pastacı kreması 400 ml süt 25gr tereyağ 3 yumurta sarısı 60gr toz şeker 20gr un 25g mısır nişastası 1 paket vanilin ya da 1 çay kaşığı vanilya özütü 1 çay kaşığı limon kabuğu rendesi (isteğe bağlı) yapilişi Pastayı yaparken kedi dillerini filtre kahve ile tatlandırıp, arasına muz dilimleri koyarak zenginleştirdim. Kedidilli rulo pasta tarifi nasıl yapılır?

Süt 2,5 Türk Kahvesi Fincanı Şeker 2 Çorba Kaşığı Margarin 1 Vanilya


2,5 fincan un (türk kahvesi fincanı) 2,5 fincan şeker; 2 yemek kaşığı mısır nişastası. 1 litre sütten 1 su bardağını (200 ml) ayırıp kalanını tencereye koyalım.

Çikolatayı Benim Gibi Bitter Kullanmak Yerine Sütlü Veya.


Hem çok hafif, hem de çok lezzetli. Tencereye süt, nişasta, un, şeker eklenir, koyulaşıncaya kadar pişirilir. Tezgaha streç film serin ve süt ile ıslattığınız kedi dili bisküvileri, üstlü altlı toplamda 20 adet olacak şekilde dizin.

2 Türk Kahvesi Fincanı Şeker;


Kedidilli rulo pasta tarifi nasıl yapılır? Kedi dili pastanın yapımı için ilk yapmanız gereken bisküvileri süt yardımı ile ıslatmak olmalı. Aynı şekilde kedi dillerini taze sıkılmış portakal suyu ile lezzetlendirip, muhallebisini yaparken içine portakal rendesi koyabilirsiniz.

Pastayı Yaparken Kedi Dillerini Filtre Kahve Ile Tatlandırıp, Arasına Muz Dilimleri Koyarak Zenginleştirdim.


İçerisine un, nişasta, şekeri ekleyip koyu bir muhallebi yapalım. Onun üzerine de dilimlenmiş muzlarımızı diziyoruz. Kedi dilli muzlu pasta tarifi yapılışı.

Bildiğiniz Kedi Dili Bisküvili Pasta Aslında.


Daha sonra tekrar ıslatılmış kedi dillerimizi. Herkese merhaba, kanalima hoş geldi̇ni̇z. 1 paket sıvı krema (200 ml)

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel