En Zeki Kedi

En Zeki Kedi. Ancak, son araştırma bilim adamları bu görüşü çürütüyorlar. En zeki kedi ırklarından birisini olduğunu söylemek gerekir.

Dünyada En Çok Sevilen Kedi Türleri Nelerdir ? İkinin
Dünyada En Çok Sevilen Kedi Türleri Nelerdir ? İkinin from www.ikininkaresiblog.com

Fakat özellikle de ilk defa bir kedi sahiplenmek isteyenler hem yaşam tarzlarına hem de tercihlerine göre bir seçim yapmak durumundadırlar. Zeki, canlı ve enerjisi yüksek kedilerdir. Erkek ya da dişi kediler her ne kadar hareketlilik yönünden farklılık gösterse de, bu tamamen kedilerin karakterleri ile ilgilidir.

Çocuklarla Arası Iyi Ve Evde Rahat Bakılabilecek Bir Irktır.


Dünyanın en zeki 10 köpeği sıralaması. Bu bağlamda, karıncaların dünya üzerindeki en zeki hayvanlar arasında yer aldığı net bir şekilde söylenebilir. Dünyanın en zeki 10 kedisi.

Evlerimize Neşe Katan Ve Hayatlarımızda Bizlere Çok Güzel Bir Yol Arkadaşlığı Yapan Kediler O Kadar Çok Cinse.


Ortak özellikleri, sevimli görünüşleri ve uysal davranışlarıdır. Ev içerisinde ise meraklı yapısı ve yüksek yerlere çıkarak etrafı gözetlemesi ile dikkat çeker. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Bu Minik Dostlarımızın Ne Kadar Zeki Ve Ne Kadar Akıllı Olduklarını Hep Bilmek Isteriz.


Fakat bazı ırklar keskin zekâları ile diğer köpek cinslerinden ayrılırlar. Tüm bu olağanüstü yetenekler göz önüne alındığında, kedi uzmanları en zeki ırkları belirlediler. Zaten böylesine zeki olan dostlarımız arasından en zeki kedi türleri hangileri peki?

Aslında Kediler Sanıldığından Daha Çok Zeki Hayvanlardır.tabi Ki Tüm Kedilerin Zeka Seviyesi Eşit Değildir.


Uzun zamandan beri, en zeki kedi ırklarının çok eski olduklarından dolayı oryantal olduklarına inanılıyordu. Ancak bu lafın ardında öylesine büyük bir yanlış yatıyor ki! Gezegendeki en zeki kedilerin üstünde, diğer ırkların temsilcileri var, eski liderleri ciddi biçimde zorluyorlar.

Onlara Numaralar Öğret, Hatta Bir Köpek Gibi Eğit Bana Mısın Bile.


Genelde bu tür listeler köpekler için yapılır ama elbette kedi cinsleri arasında da zeka açısından f. Kediler, görece az bakım gerektiren ve dolayısıyla da bakımı pek de zor olmayan canlılardır.bu da onları, özellikle çocuklu aileler için uygun birer evcil hayvan yapmaktadır. En zeki kedi ırklarından birisini olduğunu söylemek gerekir.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel