Kedi Çiftleştirme Ilanları

Kedi Çiftleştirme Ilanları. Abyssinian (3) american curl (1) american wirehair (1) ankara kedisi (14) balinese (1) bengal (1) bombay (3) british shorthair (311) burmilla (1) chinchilla (26) colorpoint shorthair (1). 10 aylık erkek kedime çiftleştirmek için dişi kedi arıyoruz.

2 adet dişi scohtis rezerveye açık
2 adet dişi scohtis rezerveye açık from sahibimolurmusun.com

En kısa sürede kedi eş ilanları yayınlayarak kediniz için en uygun adaylara ulaşmanızı sağlayan petyasam.com kızgınlık dönemine giren kedilerinizin en doğal şekilde, doğalarına uygun bir yöntem ile kızgınlık dönemini atlatmalarında size yardımcı olmaktadır. 8 aylık british shorthair silver tabby cins oğuluma dişi british shorthair eş. Kediler düzensiz bir biçimde çiftleştirilmemelidir.

Kedinizi Yada Her Malzemesini Buradan Atıp Alabilirsiniz.


Satıcıların gida, tarim ve hayvancilik bakanliği ruhsat ve kontrollerine tabi olması gerekmektedir. Doğacak yavruların sağlıklı olması için dişi ve erkek kedinin genetik özellikleri, ırk özellikleri ve. Kediler düzensiz bir biçimde çiftleştirilmemelidir.

Tekir 11 Aylık Erkek Kedim Var.


Ücretsiz evcil hayvan sahiplendirme ilanları sohbetleri kapsamında evcil dostlarımızın iyi bakılmasını ve yuvasız kalmamasını amaçlıyoruz. 8 aylık british shorthair silver tabby cins oğuluma dişi british shorthair eş arıyorum çifteştirmek için. Hayvanlar alemi / evcil hayvanlar / kedi ilanları.

Ortalama 12 Gün Süren Bu Dönemde Uygun Bir Eş Ile Çiftleştirme Gerçekleştirilebilir.


Tüm i̇ller i̇stanbul i̇zmir ankara adana adıyaman afyonkarahisar ağrı aksaray amasya antalya artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik bingöl bitlis bolu burdur bursa çanakkale çankırı çorum denizli diyarbakır düzce edirne elâzığ. Scottish fold kedim teddye dişi eş arıyorum : Bütün aşıları tam pasaport vardır detaylı bilgi için iletişim için numaradan ulaşın.

Şuan Kızgınlık Döneminde Çiftleştirmek Isteyen Arkadaşlar Olursa Iletişim Sağlayabiliriz.


Cep 888 888 88 88. Çiftleştirmek için erkek tekir kedi arıyorum. Abyssinian (5) american bobtail (1) bombay (1) british shorthair (68) chinchilla (1) exotic shorthair (1) himalayan (1) i̇ran kedisi (3) russian blue (1) scottish fold (53) sphynx (4)

Whatsapp 888 888 88 88.


Pet yaşam › eş i̇lanları › kocaeli. Kedi eş bulma ilanları sayesinde kedi sahipleri minik dostuna en uygun partneri kolayca bulabilmektedir. 8 aylık british shorthair silver tabby cins oğuluma dişi british shorthair eş.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel