Naturea Yaş Kedi Maması

Naturea Yaş Kedi Maması. Naturea tahılsız somonlu kedi maması 2 kg. Kedi maması denildiği zaman akla en çok gelen şüphesiz ki kuru kedi mamalarıdır.

Naturea Tahılsız Köpek konservesi Tavuk,Ton ve Somonlu 375
Naturea Tahılsız Köpek konservesi Tavuk,Ton ve Somonlu 375 from www.petza.com.tr

Naturea tahılsız somonlu kedi maması 2 kg. Yaklaşık kg 20 tl ye geliyor. Naturea somon balıklı yavru ve yetişkin düşük tahıllı kedi maması 2 kg.

Naturea Yaş Kedi Maması Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Bazı Özelliklere Dikkat Etmek Kedinizin Sağlığı Açısından Avantaj Sağlar.


Naturea tahılsız tavuklu kedi konservesi 80 gr. Naturea tahılsız tavuklu kedi maması 2 kg. Somonlu, tavuklu, etli ve kuzulu temel olarak ürettiği mama çeşitleridir.

Yavru Kedilerin Beslenmesinde Yavru Kuru Kedi Maması Ve Yaş Mamanın Birlikte Verilmesi De Kedinizin Ihtiyacı Olan Besin Değerlerini Karşılamada Etkili Bir Beslenme Yöntemi Olabilir.


Nd, yüksek oranda taze et içeriğiyle birinci aşamayı başarıyla geçiyor. Schiser, naturea, n&d, sapphere, nutri feline, miamor ek: Kedi konserve mamaları kuru kedi mamaları ile birlikte sağlıkılı bir kediye haftada en az 3 defa verilmesi gereken yaş kedi maması dır.yaş kedi maması yada konserve kedi mamasının haftada en az 3 defa verilmesi demek kedinizin hem sindirim sistemini rahat tutacak hemde bilindiği üzere kediler çok su içmeyi sevmezler bu sebepten içeriğinin % 70 sıvı olan yaş kedi.

Naturea Markasında Yine Diğer Mamalarda Olduğu Gibi Tavuk Eti Kullanılıyor.


Naturea naturals adult chicken tahılsız yetişkin köpek maması 12 kg. Naturea tavuklu tahılsız konserve kedi maması 85 gr. Şifremi unuttum üye girişi üye ol.

Naturea Kedi Maması Üretirken De Yaş Gruplarını Dikkate Alır Ve Yavru, Yetişkin Gibi Farklı Gruplarda Mama Çeşitleri Vardır.


İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Adet ₺205,00 kdv dahil favorilere ekle ürünü i̇ncele ücretsiz kargo tükendi. Yaklaşık kg 17 tl ye geliyor.

Yaklaşık Kg 20 Tl Ye Geliyor.


Kedinizin yaş aralığına uygun, sindirimi kolay, yüksek besin değerine sahip etli, tavuklu, balıklı, sebzeli ve meyveli premium yaş kedi maması kıyaslaması. Pati life sığır etli konserve yaş kedi maması 415 gr 24'lü. Naturea konserve, kediler için tavuklu, tahılsız yaş kedi maması.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel