Ruyada Ölü Kedi

Ruyada Ölü Kedi. Rüyada ölü kedi görmek rüyada ölü kedi görmek, kedinin rengine bağlı olarak farklı şekilde yorumlanmaktadır. Rüyada ölmüş kedi görmek ve ölü bir kediye baktığını görmek;

Rüyada Kedi Görmek, Yavru Beyaz Kedi Sevmek Ne Anlama
Rüyada Kedi Görmek, Yavru Beyaz Kedi Sevmek Ne Anlama from www.diyadinnet.com

Rüyayı gören kişinin mal varlığını çarçur edeceğini göstermektedir. Hiç de istemediğiniz bir şekilde kendi özgürlüğünüzü kısıtlıyor olabilirsiniz. Bazen de kedi, zinadan meydana gelmiş ve yol üzerine atılmış babası bilinmeyen.

Rüyada Ölü Kara Kedi Görmek, Büyük Uğraşlar Vererek Işlerin Aksamasına Sebep Olan Bir Kişinin, Deyim Yerindeyse Kendi Kurduğu Tuzağa.


Ölü bir kedi rüyası gerçek hayatta kedi sevenler için yakında trajik olaylar yaşayacağı anlamına gelebilir. Rüyada ölü kedi görmek, sevilen kişinin hasta olması, ölüm haberi almak gibi olumsuz anlamlara gelmektedir. Hedeflerinizi nesnel olarak sorgulamadan imkansız olduğuna inanmaya zorlamak anlamına gelir.

Rüyada Misk Kedisini Görmek, Şekil Ve Siması Şerli Görünen Ve Ahlaki Iyi Olan Bir Adama Işarettir.


Bir başka tabire göre bu rüyayı gören kişi ihtiyaç sahibi birine nafaka vererek geçimini sağlamasına yardımcı olacaktır. Rüyada bir kedi tarafından ısırıldığını görmek, hasta olacağına; Bazen de kedi, zinadan meydana gelmiş ve yol üzerine atılmış babası bilinmeyen.

Uğursuzluk Ve Stres Içerisinde Kalacağınızın Haberini Verir Ve Hedeflerinizi De Gerçekleştiremeyecek Olmanıza Delalet Etmektedir.


Farklı rüya tabirine göre ise rüyada ölü kedi sürüsü görmek kişinin çok fazla. Bazen kedi, zevce için cefaya, evlada, düşmanlığa, hırsızlığa, zinaya, vefasızlığa, koğuculuk yapmaya, feryad ve figan etmeye işarettir. Bir başka tabire göre ise bu rüyayı gören kişinin ihtiyaç sahibi birine yardım edeceğidir.

Kedinin Kendisini Sevdirmesi, Kucağa Çıkması Toplum Hayatıyla Ilgili Iyi Gelişmelerdir.


Rüyada ölü kara kedi görmek, büyük uğraşlar vererek işlerin aksamasına sebep olan bir kişinin, deyim yerindeyse kendi kurduğu tuzağa. Rüyayı gören kişinin mal varlığını çarçur edeceğini göstermektedir. Bir ev kedisi tarafından ısırılmak, bu rüyanın aksine olarak, bu kimsenin, bu yılı rahat ve huzur içinde geçireceğine.

Rüyada Kedinin Doğurduğunu Görmek Bağımsız Ruh Halini, Yaratıcılığı Ve Gücü Sembolize Eder.


Rüya sahibinin ölü gördüğü kedinin rengi beyazdan farklı bir renkse eğer, hayatında pek önem vermediği, hayat içerisinde görüşüp konuşmadığı yani hayatında pek yeri olmayan ve yer etmemiş birisinin. Rüyada kara kedi görmek ve sevmek; Kişinin zaman içinde huzur ve rahata kavuşacağını.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel