Ahşap Kedi Yatağı

Ahşap Kedi Yatağı. Hemen belirteyim minder yatağa dahil değil. 466,45 tl (%5,00 havale indirimi) * 45,83 tl den başlayan taksitlerle!

”Unique Plus” Kedi ve Köpek Yatağı pething
”Unique Plus” Kedi ve Köpek Yatağı pething from pething.pet

Odun concept ahşap kedi yatağı. Bir kedi sever veya kedi sahibi iseniz, kedinizin evin içinde ne kadar eğlenceye ihtiyacı olduğunu kesinlikle bilirsiniz. Nature luxe ahşap kedi evi.

Demonte Vantozlu Ahşap Kedi Yatağı.


Anısepeti ahşap kedi evi evcil hayvan kulübesi ve yatağı mama kabı ve minder hediyeli asp1 i̇ncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. 466,45 tl (%5,00 havale indirimi) * 45,83 tl den başlayan taksitlerle! Ata home cama asılan yapışan ahşap kedi yatağı vantuzlu % 13 indirim.

849,90 Tl Patili Dostlarımızın Konfor Ve Mutluluğu Için Tasarlanan Ahşap Yatak, Eviniz Içinde Şık Bir Mimari Üründür.


Ahşap lüks kedi yatağı %17. Ahşap raflı 2 katlı plastik ayaklı dekoratif ünite. Nature luxe ahşap kedi evi.

Tasarladığımız Bu Kedi Evi Patili Dostunuz Için Konforludur Ve Artık Kendine Özel Bir Köşesi Var.


Nature ahşap kedi yatağı en düşük: Taban 60x40cm (bu ölçüde minder alabilirsiniz), yüksekliği ise 30 cm. Kanguru shopping bıyıklı kedi/köpek desenli (i̇simli) mama ve su kabı.

Kedi Yuvası Satın Alırken Göz Önünde Bulundurulması Gereken Bir Konu.


Bu ürün demonte olarak gönderilmektedir. Stokta sadece 8 adet kaldı. Bu yataklar sevimli dostlarınızı rahat ettireceği gibi sizler içinde büyük kolaylıklar sunacak.

Kedi Yuvası Tasarım Ve Kullanım Açısından Patili Dostlarınızı Mutlu Ederken Evimizin Köşesinde Estetik Sağlamalı.


Tulyano tasarım’dan kedi köpek sevenlerin sıkı dostları için özenle tasarlanan sağlam, konforlu ve kolayca temizlenebilen yataklar. Özgür karakterleri, bireysel alanlarına hâkimiyetleri, titiz ve temiz olmaları onları iyi bir ev arkadaşı yapar. Ahşap kedi yatağı, sert yapısı sayesinde oldukça dayanıklı bir üründür.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel