Kedi Gözü Hastalıkları

Kedi Gözü Hastalıkları. Bu sıvının aşırı salgılanması ise bazı sağlık sorunlarına neden olabilir. Kedilerde göz hastalığına i̇şaret eden durumlar.

Güneş Gözlüğü Modelleri ve Fiyatları 2013
Güneş Gözlüğü Modelleri ve Fiyatları 2013 from www.bakimliyiz.com

Kedilerde göz hastalığına i̇şaret eden durumlar. Göz hastalıkları önemli diğer hastalıkları da tetiklediği için dikkate alınması sağlıklı olacaktır. Gözlerde kızarma, sulanma ve akıntı belirtileri gösterir.

Kedilerde Kornea Dokusunun Iltihaplanması Sonucu Oluşur.


Öncelikle evcil hayvanlarımızda meydana gelebilecek bazı göz enfeksiyonları vardır. Katarakt, insanlara ve köpeklere nazaran kedilerde daha az yaygındır. Bazı kedilerde bu hastalığa genetik bir yatkınlık vardır, bu durumda her iki gözün de etkilenmesi olasıdır.

İçindekiler [ Gizle] 1 Kedilerde Göz İltihabı Belirtileri.


İristeki viral enfeksiyonlar, hipertansiyon, diyabet veya göz enfeksiyonlarıyla ortaya çıkabilen göz hastalıklarının ilk belirtileri aşağıdakilerden biri olabilir; Bir göz hastalığı olan katarak, kedilerde, insanlarda ve diğer hayvanlarda bulanık görmeye sebep olan lens üzerinde bir opaklıktır. Daha kolay nefes alabilmesi için.

Kedi Öksürür, Ateşi Vardır, Nabzı Hızlıdır, Göğsünden Hırıltılı Ya Da Fokurtulu Ses Gelebilir.


Kiraz göz hastalığının seyri sırasında bez büyür ve üçüncü göz kapağının gerisinden öne doğru yönelerek dışarıdan gözle görülebilir hale gelir. Kedi göz sulanması belirtilerinin her biri tek başına veya birlikte; Kedilerde göz enfeksiyonu görüldüğünde, en sık görülen belirtiler kızarıklık, akıntı, şişme, şişlik, gözleri ovma, burun akıntısı ve hapşırmadır.

Kedilerde Göz Akıntısı Ve Sulanması;


Kedilerde göz akıntısı sorununun neden kaynaklandığını bulmalı ve ona göre tedavi uygulamalısınız. Bu duruma bazen üçüncü göz kapağının iç yüzeyindeki foliküllerin yangısı da eşlik edebilir. Ufak göz sorunları büyük hastalıkların belirtisi olabilir.

Bu Hastalıklar Konjonktivit Olarak Adlandırılır Ve Bakteri, Viral Enfeksiyon, Mantar, Parazit Bu Hastalıkların Ortaya Çıkmasına Sebep Olur.


Kedilerde göz akıntısı nasıl geçer? Minik dostlarınızın sağlığını önemsediğimizden ötürü kedilerde göz çapaklanması adlı bu yazıyı sizler için hazırladık. Kedilerde göz hastalığına işaret eden çok sayıda durum bulunmaktadır.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel