Kedi Gözü Tesbih

Kedi Gözü Tesbih. Özel yapım i̇şlemeli oltu taşı. Tesbihin yapıldığı madde fosforlu olmasından dolayı karanlıkta çok güzel bir parlaklık sağlamaktadır.

Kaplan Gözü Taşı Tesbih 8 mm Taş Sandığı
Kaplan Gözü Taşı Tesbih 8 mm Taş Sandığı from tassandigi.com

Hareli kahverengi kedi gözü tesbih pres toz ₺49,00 kdv dahil ₺80,00 kdv dahil favorilere ekle sepete ekle. Doğal (damla) kehribar, diğer adıyla amber kristal veya mineral değildir. Tıkla kedi gözü tesbih hepsiburada güvencesiyle ayağına gelsin.

5 Üzerinden 5.00 Oy Aldı.


Yüzlerce satıştan '0' iade, teşekkür ederiz. 8*8 mm doğal taş kedi gözü taşı tesbih. Ürünü i̇ncele %39 i̇ndirim %39i̇ndirim yeni.

Bu Tesbih'i Türkiye'nin Tesbih Markası Tesbih Ruyasi Güvencesi Ve Güvenli Ödeme Seçenekleri İle Satın Alabilirsiniz.


Karanlıkta parlayan kedi gözü tesbih ve bileklik kombini türkiye'nin en güvenilir tesbih ve erkek aksesuar markası olan tesbihcibaba kalitesi ve güvencesi ile şimdi sipariş verebilirsiniz.diğer tüm diğer ürünlerimizi internet mağazamızdan inceleyebilirs Fiyatlar bu şekilde belirlenirken, bu unsurlarda yaşanacak her gelişme fiyatları direkt olarak arttıracaktır. Doğal (damla) kehribar, diğer adıyla amber kristal veya mineral değildir.

Ana Sayfa / Tüm Modeller / Diğer Tesbihler / Kedi Gözü Tesbih.


Kedi gözü tesbih modellerinde en uygun fiyatlar burada! Tesbihin yapıldığı madde fosforlu olmasından dolayı karanlıkta çok güzel bir parlaklık sağlamaktadır. 24 cm habbe ebatı :

Şimdi Tıklayın Size Özel Sürprizleri Kaçırmayın.


Doğaltaş tesbihlerden biri olan kedigözü tesbih modellerine uygun fiyat, taksitli ödeme seçeneği ve kapıda ödeme ücretsiz kargo fırsatı ile ayağınıza gelsin kedi gözü tesbih whatsapp sipariş hattı : Fosforlu gece karanlıkta yanan kedi gözü 2'li set kehribar benzerleri tesbihler, fosforlu gece karanlıkta yanan kedi gözü 2'li set, birçok farklı tasarım kehribar benzeri tesbih modelleri dergahtesbih.com’da! Kedi gözü tesbih, tamamı gümüş kaplama püskül tasarım.

Parlayan Kedi Gözü Tesbih, Tamamı Gümüş Kaplama Püskül Tasarım.


Tesbihlerimiz toz kehribar asla fosforu bozulmaz. Fosforlu tesbih ışıklı tesbih gece yanan fosforlu tesbih. Kedi gözü zaza tesbih 34,99 tl en iyi fiyatla tesbihkenti'den satın alın!

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel