Kedi Tasması Yapımı

Kedi Tasması Yapımı. Boncuklu deri̇ kedi̇ tasmasi cattie marka boncuklu deri kedi tasması ürünümüz, dekoratif boncukların el dikişi ile deri üzerine dikilmesiyle yapılmıştır. Kemikleri büyükçe bir tencerede 2 litre su ile haşlayın.

Kedi Desenli Boncuklu Deri Tasarım Tasma Lacivert
Kedi Desenli Boncuklu Deri Tasarım Tasma Lacivert from www.patipatipetshop.com

Bu kemer ya da saat kordonu harika bir tasma ortaya çıkarabilir. Kedi ve küçük ırk köpekler için uygundur. Tüm teraryum ve minyatür bahçelerimize şu linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlk Olarak Bir Kol Saati Kayışı Ya Da Bebekler Için Kullanılan Küçük Kemerler Kedi Tasması Için Ana Malzeme Olarak Kullanılabilir.


Boncuklu deri̇ kedi̇ tasmasi cattie marka boncuklu deri kedi tasması ürünümüz, dekoratif boncukların el dikişi ile deri üzerine dikilmesiyle yapılmıştır. Ürünümüzde ana malzeme olarak doğal vegetal sığır derisi kullanılmıştır. Kedinizin güvenliği ve sağlığı i̇çin kedi tasması modelleri.

Ayarlanabi̇li̇r, Kolay Takilir, Günlük Kullanim İçi̇n Uygun, Yumuşak.


Kedi ve küçük ırk köpekler için uygundur. Kedi tasması seçimi nasıl yapılır? Kedi tasması yapmak i̇çin öneriler.

Doğru Kedi Tasması Seçimi Yapmak Kedilerin Tasma Kullanmaya Çok Çabuk Bir Şekilde Alışması Ve Güvenliklerinin Sağlanması Noktasında Da Etkilidir.


Stylie el yapımı kedi tasması çiçekli ve zilli el yapimi pati̇li̇ dostlarimizin günlük kullanimi i̇çi̇n i̇dealdi̇r. Plastik klipsi sayesinde kolayca takılıp çıkartılabilir. Kedi tasması yapmak i̇çin öneriler.

Tüm Işlemleri Tamamladıktan Sonra, Ev Yapımı Kedi Mamanızı Soğuması Için Buzdolabından Bekletin.


Bu kemer ya da saat kordonu harika bir tasma ortaya çıkarabilir. Bu sayede diğer çanlara göre sesi daha iyi çıkmaktadır. Tüm teraryum ve minyatür bahçelerimize şu linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bu Kemer Ya Da Saat Kordonu Harika Bir Tasma Ortaya Çıkarabilir.


Kedinin yaşına göre malzeme seçimi yapmak, mamayı da yaş evresine göre almak, açıkta satılan mamalardan almamak, veterinere sormadan ilaç almamak, en pahalı olan en kaliteli değildir. Kedi gezdirmek için sizlerle beraber tasma yaptık. Cattie elastik dokumadan el yapımı kedi boyun tasması.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel