Mucize Uğur Böceği Ile Kara Kedi Mayura

Mucize Uğur Böceği Ile Kara Kedi Mayura. Tales of ladybug & cat noir ( 2020 ) animasyon | fransa, güney kore, japonya, i̇spanya, meksika, amerika birleşik devletleri Uğur böceği ile kara kedi paris tehlikeyle karşılaştığında marinette, ladybug'a dönüşür.

Miraculous Ladybug Season 2
Miraculous Ladybug Season 2 from pixelrz.com

Ancak okul aşkı adrien'ın da şehir kurtarıcı bir süper kahraman olan cat noir olduğundan habersizdir. Uğur böceği ve kara kedi, hawk moth'un kendi asistanını akumatize ettiği en korkunç rakiplerinden biri olan mayura ile. Tales of ladybug & cat noir ( 2020 ) animasyon | fransa, güney kore, japonya, i̇spanya, meksika, amerika birleşik devletleri

About Press Copyright Contact Us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How Youtube Works Test New Features Press Copyright Contact Us Creators.


Ancak okul aşkı adrien'ın da şehir kurtarıcı bir süper kahraman olan cat noir olduğundan habersizdir. Uğur böceği ile kara kedi paris tehlikeyle karşılaştığında marinette, ladybug'a dönüşür. Uğur böceği ve kara kedi'nin gerektiği zaman çağırabilecekleri yeni güç ve ekip arkadaşlarına rağmen hawk moth ile.

Tales Of Ladybug & Cat Noir ( 2020 ) Animasyon | Fransa, Güney Kore, Japonya, İspanya, Meksika, Amerika Birleşik Devletleri


Uğur böceği ile kara kedi. Resim için teşekkürler♥️adrinetteditm kanalıma abone olmayı unutmayın! Ancak okul aşkı adrien'ın da şehir kurtarıcı bir süper.

Uğur Böceği Ile Kara Kedi Paris Tehlikeyle Karşılaştığında Marinette, Ladybug'a Dönüşür.


Mucize:uğur böceği ile kara kedi. Ancak okul aşkı adrien'ın da şehir kurtarıcı bir süper kahraman olan cat noir olduğundan habersizdir. Yerine geçtiğiniz ana karakterler marinette (miraculous ladybug) ve adrien (cat noir) ile paris’i süper kötülerin (dark cupid, stormy weather, the bubbler ve diğerleri) elinden kurtarmaya çalışıyoruz.

Uğur Böceği Ile Kara Kedi Miraculous:


Mucize kutusu'nun yeni gardiyanı olduğundan beri, marinette bunalmış bir durumdadır. Uğur böceği ile kara kedi. Ancak marinette duygularını itiraf etmenin o kadar basit olmadığını aksine çok zor olduğunu keşfeder.

Uğur Böceği İle Kara Kedi Sevenler Beğene Tik!


Alya, operasyonunun tehlikeye girmemesini sağlamak için artık bir mucize kullanmama konusunda nino'ya yalan söyler ve bu da bir dizi tesadüfle birlikte onu alya'nın kara kedi'ye aşık olduğuna ikna eder. Marinette ve adrien, paris'i kurtarmak için. Uğur böceği i̇le kara kedi.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel