Kedi Alerjisi Olup Kedi Besleyenler

Kedi Alerjisi Olup Kedi Besleyenler. Evde en sık beslenen hayvanlardan olan kedi ve köpekler, alerjik reaksiyon gösterilen hayvanlar arasındadır. Kedi tüyü alerjisi bitkisel tedavisi kedi alerjisine ne i̇yi gelir kedi alerjisi;

Evde kedi besleyenler için tüyolar Kadınlar Kulübü
Evde kedi besleyenler için tüyolar Kadınlar Kulübü from www.kadinlarkulubu.com

Kedilere karşı alerji si olup da kedi beslemek isteyenlerin öncelikle alerjiye neden olan. Buna sahip olan kedi severler süper şansız. Haftada 2 kereden fazla ıslak mama vermeyin eğer özel bir sebepten doktor.

Evcil Hayvanlarda Ev Akarları Evdeki Toz Gibi Diğer Etkenlerin Varlığından Dolayı Alerjinin Kedi Kaynaklı Olup Olmadığını Anlamak Zordur.


Köpek ve kedi alerjenlerinin deri altına enjekte edilerek uygulanan immünoterapi ya da alerji aşısı olarak da bilinen tedavi uzun vadede iyi sonuçlar verebilir, ancak alerjiye sebep olan hayvanın alerjisi olan kişinin ev ortamından uzaklaştırılmasını öngerektirir. Kedi alerjisi astım krizini tetikleyebilir kedinin alerjenleri, kedi alerjisi olan kişilerde solunum yollarına girince öksürük, hapşırık, nefes darlığı, burunda kaşıntı, tıkanma veya akıntı, gözlerde kızarıklık, kaşınma ve akıntı gibi belirtilere yol. Yatak odanızın kapısını daima kapalı tutun.

Kedilerde Uygulanan Bazı Hormonal Değişikliklerle Alerjiye Neden Olan Maddelerin Kedi Tarafından Üretilmesi.


Fakat çoğu insan evcil hayvanı aile üyesi olarak gördüklerinden bunu reddedebilirler. Kedi tüyü, tükürüğü, gözyaşları, derisi ile temas edilmesinden kaynaklanan alerjiye denir. Kedilere alerjiniz olup, yine de kedileri çok seviyor olabilirsiniz.

Kedi Alerjisi Olan Hastaların% 90 Ile % 95’Inde Kandan Veya Ciltten Yapılan Alerji Testinde Kedi Tüyüne Karşı Hassasiyet Saptanmaktadır.


Kediler için yaş mama tarifleri. Buna sahip olan kedi severler süper şansız. Bu durumda da alerji dışlamayı zorlaştırabilir ve şiddeti de artırabilir.

Dolayısı Ile Alerjiniz Astım Seviyesinde Ise Ve Henüz Evinizde Kediniz Yok Ise Sağlığınız Için Hiç Bu Işe Girmeyin.


Brit care markasını kullanıyorum bu alerji yapmadı fakat henüz yavru olduğu için yetişkin maması kullanmak istemiyorum. Kediler son deree arkadaş canlısı varlıklar olup kendi aralarında ırklara, karakterlere ve farklı fiziki özelliklere sahiptirler. Evcil hayvan alerjisini tedavi etme konusunda en önemli yol o hayvanı evden çıkarmaktır.

Kedi Alerjileri, Diğer Alerjiler Gibi, Hafif, Orta Veya Ağır Olabilir.


Eğer alerjik biriyseniz, kedi alerjisinin sizi gerçekten öldürüp öldürmeyeceğini merak ediyor olabilirsiniz. Gıda alerjisi olan bir kedi için mama değişikliği yapmak, polene karşı alerjisi olan yani atopi alerjisi olan kedinin çok fazla dışarı çıkmamasına özen göstermeniz ve pire. Belkide bir kedi sahiplenmek istiyorsunuz ancak kendiniz için en uygun olanını bulmakta zorlanıyorsunuz.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel