Kedi Kıyafetleri Yapımı Örgü

Kedi Kıyafetleri Yapımı Örgü. Örgü kedi yatakları hem şık hem de sağlıklı! Sevimli dostlarımız için harika bir örgü modelleri yapılışı hazırladık.

Amigurumi örgü oyuncak hayvan modelleri yeni sezon Örgü
Amigurumi örgü oyuncak hayvan modelleri yeni sezon Örgü from www.orguislerim.com

Fiyatlar sadece üretici tarafından değil, satıcı tarafından da belirlenir. Kedi köpek için örgü elbiseler örgü elbisemiz şiş ile örülmüş olan bir elbise modelidir.örgü elbisemiz soğuk havalarda kedilerimizi ısıtmak için örülmüş olan harika bir abiye modelidir.örgü elbisemiz düz örgü ve lastik örgü ile işlenmiş olan bir örgü elbise modelidir.çok şık olan bu örgümüz kedilerimiz. 5 ilmek kollar için kesilir, 40 ilmek ile ön taraf örülür.

Birazcık Gülme Ihtiyacımız Var Bu Günlerde Madem Konumuz Örgü Ve Elişi Bunlarla Alakalı Bulduğum Bazı Sizleri Tebessüm Ettirecek Fotoğrafları Bir Araya Getirerek Bir Galeri Oluşturdum.


Örgü kedi köpek elbisemiz düz örgü ile ve kenarlarda pirinç işi kullanılarak işlenmiş olan bir örgü elbise modelidir.örgü elbisemiz minik dotlarımızı soğuk havalarda soğuktan korumak için ideal bir örgü modelidir.düğmeleriyle çok rahat kullanım sağlanmıştır.örgümüz değişik ama çokta kolay örülüş kullanışlı bir elbise modelidir. Herkesin bir eve ihtiyacı var. Sevimli dostlarımız için daha önce de çalışmalar yapmıştık.

Basit Kedi Evi Yapımı Için Ihtiyacınız Olan Malzemeler Şunlar:


Minik dostlarınızı örgü eşyalar ile büyütün! %100 el yapımı örgü köpek kıyafetleri artık türkiye' de ilk elden satışa sunulmaktadır. Kedi kıyafetleri örgü modelleri yapılışı.

Türkiyenin Her Yerine Kargo Avantajlarıda Sunan Patisepeti.com Sitesi Bu Konuda Bir Ilke Imza Atarak, El Örgüsü Kedi Ve Köpek Kıyafetleri Ni Verilen Ölçülere Uygun Olarak Üreterek, Ilk Elden Yapan ( Ören ) Kişi Adına Satışa Çıkarıyor, Oldukça Ekonomik Yada Ucuz Köpek.


1) kırmızı renk ip ile 80 ilmek ile başlanır. Köpek giysisi yapılışı & anlatımı | resimliorgumodeli. Kedileri rahatsız etmeyecek iplerle örebilirsiniz.

3) 47 Sıra Boyunca Düz Örgü Ile Devam Edilir.


Örgü kedi yatakları hem şık hem de sağlıklı! Bir cevap yazın cevabı iptal et. Köpek kıyafeti nasıl dikilir köpek kıyafetleri nasıl dikilir köpek kıyafetleri örgü modelleri anlatımlı.

Kedi Kıyafetleri Örgü Modelleri Yapılışı.


Minik dostlarımız üşümesin diye hemen onlar için kıyafet örebilirsiniz. Zincir sayılarını ayarlayarak büyük kediler içinde örebilirsiniz. %100 el yapımı örgü köpek kıyafetleri artık türkiye' de ilk elden satışa sunulmaktadır.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel