Minik Kedi Cinsleri

Minik Kedi Cinsleri. En uysal kedi cinsleri ve özellikleri. Ona bu şansı yaratmak için ilanı veren ikizyengec , iyi ki varsın!

Scottish Fold Kedi Bakımı 7 İpucu BiPet
Scottish Fold Kedi Bakımı 7 İpucu BiPet from www.bipet.net

Yüzünde en dikkat çeken noktası, basık burunlarıdır. Sessiz ve sakin oldukları için diğer kedilerler oldukça iyi anlaşırlar. Belkide bir kedi sahiplenmek istiyorsunuz ancak kendiniz için en uygun olanını bulmakta zorlanıyorsunuz.

Kedi Çeşitleri & Özellikleri Hakkında Her Şey.


Bir şeyin küçüğünün her zaman çok tatlı olması gerçekliğini göz önünde bulundurduğumuzda, kediler zaten birer ballı lokmayken daha da minik olanlarının ne denli şirin olduklarını siz hesap edin. Bu yüzden bakımı diğer kedilere göre. Belkide bir kedi sahiplenmek istiyorsunuz ancak kendiniz için en uygun olanını bulmakta zorlanıyorsunuz.

Bilinçli Şekilde Üretilmeye Başlanarak Resmi Bir Kedi Irkı Olarak Kabul Edildiler.


Yerli ırklar arasında en büyüğü olan maine coon kedisi, 40 santimi bulan yapılarıyla dikkat çekerler. Uzun tüylü oldukları için tüyleri keçeleşmeye oldukça müsaittir. Fakat bu minik devlerin ve gelişip büyüyen kedilerin aksine bir de hiç büyümeyen kedi cinsleri vardır.

British Shorthair (46) Scottish Fold (16) Chinchilla (11) İran Kedisi (9) Scottish Straight (5) Siyam (1) Diğer Irklar (1) Tekir (1) Ücretsiz İlan Ver.


Buna ek olarak evcil kedilerin çocuklarla ve diğer hayvanlarla anlaşma özellikleri de tercihleri etkilemektedir. En uysal kedi cinsleri ve özellikleri. Tüysüz kedi cinsleri ve özellikleri.

Ocicat Kediler Ile Ilgili En Şaşırtıcı Gerçek Ise.


Evinizde yalnız yaşıyor ve yanınıza ev arkadaşı istiyorsanız, tercihinizi mutlaka kedilerden yana yapmalısınız. British shorthair (39) scottish fold (18) chinchilla (11) i̇ran kedisi (9) scottish straight (6) diğer irklar (2) siyam (1) tekir (1) ücretsiz i̇lan ver. Sessiz ve sakin oldukları için diğer kedilerler oldukça iyi anlaşırlar.

Minik Sarı Patileriyle Bir Ömür Sizi Sevgiyle Masajlayabilir, Elekriğinizi Alıp Sizi Gülümsetir.


Bu yüzden öncelikle minik dostunuza sevgi ile yaklaşmaya özen göstermeniz gerekir. Yani 2.kedi olmaya müsait bir cinstir. Kedi severler “satın alma, sahiplen!” diye savunsalar da, maalesef birçok yerde kediler ücretle satılıyor.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel