Kedi Burnu Nasıl Temizlenir

Kedi Burnu Nasıl Temizlenir. İran kedilerinin burnu basık olduğu için burun kanalına çıkan göz kanalları kısa ve dardır. Hiç evdeki gibi kıyıda köşede plastik bir kaba ihtiyaç duymazlardı.

6 Adımda Kedi Bakımı Kedi Bakımı Hakkında Bilinmesi
6 Adımda Kedi Bakımı Kedi Bakımı Hakkında Bilinmesi from blog.kurumama.com

Doğada toprak da kum da bol miktarda var. 8 aylık erkek kedimin burnu tıkalıymış gibi nefes alıyor nasıl temizlerim elle temizleyemiyomrum. Yıllarca kedi beslemiş editörlerimizin tecrübeleri ve veterinerlerden aldığımız profesyonel bilgilere dayanarak kedilerde pire, kedinin piresi nasıl temizlenir ve kediye pire bulaşması;.

Bu Durum, Aslında Onların Fıtratında Olan Bir Şeydir.


Ben göz ağız kulak temizleme sülusyonu almıştım ama eğer sizde bundan bir kulak pamuğunu. Kedinizin herhangi bir hastalık belirtisi göstermediği halde nefes alırken zorlanması burnunun tıkandığını gösterir. Günün 18 saatini uyku ile geçiren kediler, geride kalan zamanın bir kısmını mama yiyerek, diğer kısmını oyun oynayarak diğer kısmını ise bir yerde kurularak tüylerini yalamakla geçirirler.

Sirke Ile Kedi Piresi Temizleme Iyi Sonuçlar Verebilir.


Kendileri için zararlı olan deodorant, temizlik deterjanı ve asidik maddeleri kokladıklarında, bu durum burunlarında tahrişe ve bunu takiben burun akıntısına yol açabilir. Aslında kediler tuvalet alışkanlıkları konusunda çok titizdirler ve tutarlı bir şekilde varsa evin içindeki kedi tuvaletlerini kullanacak ya da bahçeye dışkılayacaktırlar. İran kedilerinin burnu basık olduğu için burun kanalına çıkan göz kanalları kısa ve dardır.

Burun Kemigi Egriligi, Geniz Akintisi, Alerji, Sinuzit Ve.


Temizleyerek ya da burnunuzu içeri çekerek mi? Özellikle kış ayları soğuk algınlığı ve nezlenin çok olduğu mevsimlerdir. Altı haftalıktan itibaren yavrular yetişkin kediler kadar başarıyla kendilerini temizler, bakım yapar ve bir dizi ritüeli izler.

Sadece Kedinizin Vücuduna Değil, Aynı Zamanda Kedinin Dolaştığı Ve Yattığı Her Yere Bunu Sıkmanız Gerekiyor.


Kedinizin görünür kurumuş akıntısı olan havasız bir burnu varsa, bir pamuk topunu ılık suya koyun ve yavaşça burnunu silin. Öyle ki sürekli olarak dilleriyle tüylerini yalayarak temizlik yaparlar. Yavru kedilerde pire ve kene hızla müdahale edilmesi gereken konulardandır.

Kedilerde Pire Ve Keneler Nasıl Temizlenir?


Fakat evde bizimle birlikte yaşıyorlar ve maalesef kutu gibi beton duvarların arasında biz onların sevgisine onlar da bizim ilgimize mecburlar. Tüyleri, göz losyonu ile göz kapağının içinden dışına doğru bir kompres ile silerek temizleyebilirsiniz. Kedilerin tüyleri nasıl temizlenir sorusunu veteriner hekim tamer özdoğan görüntülü yanıtlıyor

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel