Kedi Çip Taktırma

Kedi Çip Taktırma. Tehlike arz eden köpeklere mecburi çip uygulaması kedi ve köpek sahiplerine, besledikleri hayvanlara mikroçip taktırma zorunluluğu getirilmişti. Yasaya göre köpeklere 2021, kedilere de 2022 yılının sonuna kadar çip taktırmayanlara 10 bin tl para cezası uygulanacak.

Evde Beslenen Kedi ve Köpeklere Çip Taktırma Zorunluluğu
Evde Beslenen Kedi ve Köpeklere Çip Taktırma Zorunluluğu from www.adnanguney.com

Çünkü evcil hayvanların kayıt altına alınması ve kimliklendirilmesi kapsamında resmi gazete’de yayımlanan yönetmelik ile hayvan sahiplerine belirtilen süre sonuna kadar evcil hayvanlarına mikroçip taktırma zorunluluğu getirildi. Mart ayında hayvanseverleri sevindiren bir haber gelmişti; Evde beslenen kedi ve köpeklere çip taktırma zorunluluğuna yeni bir zaman kısıtlaması getirildi.

26.02.2018 Tarihli Resmi Gazetede Yayımlanan Yönetmelikle Sahipli Hayvanların Kimliklendirilmesine Ilişkin Düzenleme Yapıldı.


Yeni uygulama ile kayıp hayvanların bulunması ve hayvanların sokağa atılması engellenmiş olacak. Evcil hayvanlara köpek ve kedilere çip mikroçip zorunluluğu geliyor. Peki evcil hayvanlara çip nasıl takılır kediye çip taktıma fiyatı 2021.

Köpek Ve Kediler Için Çip Taktırma Zorunluluğunun Son Tarihi Farklı.


2021 yılı veteriner muayene ücretleri ve kedi aşı fiyatları konusunda güncellemeleri sizinle paylaşmak istiyorum çünkü hepimizin kliniğe gitmeden önce aklında 2 soru var; Bu uygulamayı yaptırmayan hayvan sahiplerine 11 bin tl ceza uygulanacak. Mikroçip zorunlu kılınmadan önce birçok insan zaten kendi isteğiyle evcil hayvanlarına bu implanttan.

Genel Bilgiler, Kedi, Köpek Hayvanlara Takılan Çip Fiyatları, Hayvanlara Takılan Çip Nedir, Kedi Çip Fiyatı, Kedi Çip Taktırma Fiyatı Adana, Kedi Çip Taktırma Fiyatları, Kedi Mikroçip Fiyatları, Kedi Mikroçip Ücreti Adana, Kedi Mikroçip.


Protokol, tarım ve orman bakanlığı ile türk veteriner hekimleri birliği arasında oldu. Yasaya göre köpeklere 2021, kedilere de 2022 yılının sonuna kadar çip taktırmayanlara 10 bin tl para cezası uygulanacak. Tehlike arz eden köpeklere mecburi çip uygulaması kedi ve köpek sahiplerine, besledikleri hayvanlara mikroçip taktırma zorunluluğu getirilmişti.

Kedi Ve Köpek Çip Taktıma Fiyatları 2022 Yılında En Çok Araştırılan Konulardan Biri.


Tarım ve orman bakanlığı ile türk veteriner hekimleri birliği arasında imzalanan protokol ile birlikte evlerde beslenen. Merhabalar kediler için deri altı mikro çip 1 ocak 2022 den itibaren zorunlu hale geliyor.gıda tarım ve hayvancılık bakanlığı tarafından,veterinerler uygulama yapacak.takmayan veterinerlere ceza gelecek.kedi ile ilgili tüm bilgiler(adı,sahibi,adres,telefon no) çipte yer alacak.aşı yapılır gibi deri altına enjekte ediliyor.pirinç tanesi kadar minik bir şey zararlı yanı. ”veteriner masrafları çok tutar mı, kliniğe gittiğimde ne kadar ödeyeceğim?”

Belirlenen Süre Içinde Hayvanlarına Mikroçip.


Evde beslenen kedi ve köpeklere çip taktırma zorunluluğu getirildi. Yeni uygulama ile kayıp hayvanların bulunması ve hayvanların sokağa atılması engellenmiş olacak. Mikroçip zorunlu kılınmadan önce birçok insan zaten kendi.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel