Kedi Kovucu Cihazlar

Kedi Kovucu Cihazlar. Yani cihazı kurduktan sonra “kedileri uzaklaştırsın ama benim sürekli beslediğim köpeğe etki etmesin” gibi bir seçeneğiniz yok. 3000 m2 etkili alanına sahip hayvan kovucu, ayı domuz kurt tilki çakal sansar kedi köpek kuş fare böcek gibi hayvanlarda etkilidlir.

BAYER 7,5KG RODİİLLON MUM BLOK FARE ZEHİRİ
BAYER 7,5KG RODİİLLON MUM BLOK FARE ZEHİRİ from www.kovucudunyasi.com

Canlı dostlarımıza zarar vermemesi amacıyla gerekli deneyler yapılarak cihaz çeşitleri üretilmiştir. Fare kovucu, kuş kovucu, kedi köpek kovucu, hayvan kovucu ve haşere kovucu cihazlar üretmektedir. Önlem amacıyla kullanılmaktadır.ultrasonik ses frekansı yayan kedi ve köpek kovucu cihazlar;

Etkisini Ultrasonik Frekans Ses Titresimleri Yayarak Gösterir.


Güneş enerjili kedi köpek yabani hayvan kovucu cihaz 1000 m2. Süper ürün, faturali ürün, ücretsi̇z kargo, çok satan. Kedi kovucu, köpek kovucu cihazlar;

Ultrasonik Ses Sayesinde Köpek Veya Kedi Ya Olduğu Yerde Kalır Ya Da Sizden Uzaklaşır.


Bu cihazlar, ses frekansıyla çalışır. Fabrika, konut siteleri, okul kampüsleri, tarla, arazi, depo, cami gibi geniş yerlerde kullanılan ürünlerdir. Önlem amacıyla kullanılmaktadır.ultrasonik ses frekansı yayan kedi ve köpek kovucu cihazlar;

Kedi Kovucu Ve Köpek Kovucu Cihazlar Ultrasonik Ses Yayarak Çalışmaktadır.


Hedef canlı olmak üzere ses frekansından etkilenen hiçbir canlıya zarar vermemektedir. Cihazlarımız elektrik enerjisi veya pille çalışabilmektedir. Pro pc 2000 3d profesyonel elektronik kedi köpek kovucu cihaz.

El Tipi Köpek Kovucu Ve Eğitici 50 Metreden Ultrasonik Dalgaları Köpeklere Iletebilecek Şekilde Tasarlanmıştır.cihazın Yaymış Olduğu Ultrasonik Dalgalar Köpeklerin Dikkatini Üstüne Çeker Ve Reflekslerini Değiştirir ,Cihazdan Yayılan Basınçlı Ses Köpeklerin Üstünüze Gelmesine Engel Olur.cihaz Ayrıca Köpek Eğitiminde.


Bu sebeple 7/24 danışabileceğiniz bir teknik ekip bulunmaktadır. Ürettiği tüm kovucu cihazlara 3 yıl ürün garantisi vermektedir. Kuş kovucu sistemler, kus kovucu cihazlar, kuş filesi, kuş kovucu sıvı, kuş teli, kuş önleyici malzemeler, fare kovucu, kedi köpek kovucu,sivrisinek kovucu, lazer kuş kovucu polietilen kuş filesi dünyanın en gelişmiş kovucu ürün ve yöntemlerle hizmet veren fırmamız, uzman ekip, tespit, montaj hizmetleri ile kuş sorunlarına.

Yardgard Kedi Kovucu Köpek Kovucu Hayvan Kovucu Elektronik Cihaz.


Bu cihazlar, kedilerin hassas kulakları göz önünde bulundurularak üretilir. Ultrasonik kovucu, fare kuş haşere böcek kedi köpek yarasa kovucu cihazlar, ultrasonik ses insan kulağının duyamayacağı kadar yüksek ve hızlı ses frekansıdır. Kuş kovucu sistemler, kus kovucu cihazlar, kuş filesi, kuş kovucu sıvı, kuş teli, kuş önleyici malzemeler, fare kovucu, kedi köpek kovucu,sivrisinek kovucu, lazer kuş kovucu polietilen kuş filesi dünyanın en gelişmiş kovucu ürün ve yöntemlerle hizmet veren fırmamız, uzman ekip, tespit, montaj hizmetleri ile kuş sorunlarına çözümler sunmaktadır.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel