Kedi Rüya

Kedi Rüya. Rüyada ahırda kedi görmek sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, eğer müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, sevdiklerinin hep. Rüyada kedi görmek diyanet tarafından farklı şekillerde yorumlanır.

Rüyada Beyaz Kedi Görmek
Rüyada Beyaz Kedi Görmek from www.hurrem.com

Rüya görmek konusundaki açıklama ve inanışlar toplumların inanç, gelenek ve göreneklerine göre değişkenlik gösteriyor. Kedinin yanı sıra görülen şeyler yorumun farklılaşmasına sebep olur. Kedin uyurken sağa sola kıpraşan bıyıkları, minik minik kasılıp gevşeyen.

Ayrıca Talihsizlik Ve Kötü Şansı Da Temsil Etmektedir.


Eve giren kedi hırsızın habercisidir. Bu yüzden daha sabırlı olursanız her şey tam da sizin gönlünüzden geçtiği gibi olacak. Köpeklerin rüya gördüğünden eminiz, bu herkesin bildiği bir gerçek.

Örneğin İmamı Nablusi (R.a) Diyor Ki;


Rüya sahibinin yakın bir zaman içinde kendisini sıkan kişilerden kurtulması demektir. Bilimsel olarak tam kanıtlanamasa da kedilerin derin uykularında mırıldanmaları, ayaklarını hareket ettirmeleri, kuyruklarını sallamaları, nefes alıp vermelerinin artması, bıyıklarını oynatmaları gibi bir çok. Uyurken hızlanan göz hareketleri, çıkardıkları ilginç sesler, seğiren bıyıkları ve koşar gibi hareket eden patileri dostlarımızın da bizler gibi rüya gördüğüne işaret ediyor.

Uzun Yıllardır Hayvanların Rüya Görüp Görmedikleri Net Değildi.


Kedi sevmeyen biriyseniz çevrenizde bulunan bir kişinin. Biraz bilimsel bir açıklaması olsa da evet, onlar da rüya görüyor! Aceleci davranırsınız bazı şeyler sizin istediğiniz gibi olmayabilir.

Başta Merak Edenler Islami Yorumlar Çerçevesinde Bilgi Sahibi Olabilir.


Rüyada kedi yavru görmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman. Ayrıca rüya tabircileri arasında da en çok anlaşmazlığın bulunduğu konulardan biri de kedi rüyasıdır. İslami rüya yorumcularına göre rüyada kedi görmek hizmetçi veya düşman olarak tanımlanır.

Rüyada Ağlayan Kedi Görmek Hayırlı Bazı Adımlar Atacağına, Ruhen Ve Bedenen Iyileşeceğine, Bir Kazadan, Hastalıktan Veya Sıkıntıdan Sevapları Sayesinde Kurtulacağına Yorulur.


Bazı tabircilere göre bu rüya sıkıntının gitmesine, yapılacak iyiliklere, kişinin hayatını değiştirecek mutlu olaylara, rahatlığa, özlemin gitmesine, gönül ilişkisinde hayırlı gelişmelere, yetenekli ve becerikli. Rüya sembolü, rüyayı gören kişinin bir kedi sever olup olmadığına bağlı olarak ayrı bir anlama sahiptir. Aksi halde rüyanın gerçekte anlamını anlamak mümkün olmaz.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel