Chinchilla Kedi Satılık

Chinchilla Kedi Satılık. 855 likes · 1 talking about this. Genel olarak bu kedi ırkını sahiplenmek istediğinizde özellikle yavruların ücretli chinchilla kedi satılık ilanları ile sahiplendirildiğini görürsünüz.

İran Kedisi / Ev ortamından / Cins Kedi
İran Kedisi / Ev ortamından / Cins Kedi from www.kediajans.com

Safkan silver ve beyaz chincilla yavrular. Satılık kedi yavrusu chinchilla kedileri iran kedilerinin aksine ince bir buruna sahiptir ve çenesi daha az basıktır. Kategoride maddi duruma uygun olan satılık kedileri bulmak mümkündür.

Mavi Renkli Bir Iran Kedisi Ile Bilinmeyen Bir Kedinin Çiftleşmesi Sonucu Dünyaya Gelen Chinnie Gümüş Bir Tekir Ile Çiftleştirilmiş Ve Doğurduğu Yavrulardan Biri Ilk Chinchilla Erkek Kediyi Dünyaya Getirmiştir Yani Chinnie’nin.


Önemli olan satılık yavru kedi ve satılık kediler alındıktan sonra onlara iyi aile olabilmektir.kediler bir candır. Saf iran chinchilla kedisi yavrulari. Siyam kedisi, van kedisi, chinchilla ve exotic shorhair gibi farklı türlerdeki kedileri sahiplenmek mümkündür.

Genel Olarak Bu Kedi Irkını Sahiplenmek Istediğinizde Özellikle Yavruların Ücretli Chinchilla Kedi Satılık Ilanları Ile Sahiplendirildiğini Görürsünüz.


İpeksi tüyleri, insanı neşelendiren yüz ifadeleri, sempatik ve ilgi çekici gösterileri ile sizlere keyifli dakikalar yaşatacak mükemmel bir kedi ırkıdır. Chinchilla cinsi yavru kediler | chinchilla kedisi özellikleri | yavrupati. Yerimiz i̇stanbul’da bulunmaktadır, 7 kuşak boyunca bizimle olan anne ve baba kedilerimiz 0 safkan kanı taşımaktadırlar.

Safkan Ve Sağlıklı Yavrularımız Sizleri Bekliyor.


Yayınlanan sahiplendirme ilanları arasından sahiplendiren kişilerin paylaştığı bilgilere ve ilan sahiplerinin aradığı şartlar ve aranızdaki iletişime göre sahipleneceğiniz en uygun kediyi kolaylıkla seçebilirsiniz. Bu ilanların yanı sıra, diğer tüm kedi ırklarının ilanlarına yine “kedi i̇lanları” kategorisinden ulaşım sağlayabilirsiniz. İlanlarda kedi için talep edilen fiyat konusunda kedi sahibi ile pazarlık yapılabilir.

Ayranci Cankaya Ankara Pet Shop Tel 441 86 10 Cep Watsap.05359702740 Bi̇rbi̇ri̇den Güzel Rek Renk Çeşi̇t Çe.


Satılık kedi ilanları doğru ve güncel ilanlardır. Morfolojik bakımından sincap, fare ve tavşana. Saf irk persi̇an kedi̇si̇ yavrulari

Gözle Görülen Bu Az Miktardaki Fark Sayesinde, Iran Kedilerinde Olduğu Gibi Solunum Problemi Ve Göz Ile Ilgili Sorunlar Yaşamazlar.


855 likes · 1 talking about this. Petcil kedi çiftliği veteriner hekimler tarafından yönetilmektedir. Satılık kedi ilanları her geçen gün artmaktadır.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel