Çilekli Kedi Dili Pasta

Çilekli Kedi Dili Pasta. Çilekli kedi dili bisküvili kolay pasta yapılışı 1 paket çilekli jölemizi 2,5 su bardağı kaynamış suda karıştırarak eritiyoruz. Üç katlı pastanın üzerini ve yan kısımlarını kalan pasta kreması ile sıvadıktan sonra kenar kısımlarına fırından çıkan kedi dili bisküvileri dik olarak yerleştirin.

Damla Sakızlı Kedi Dili Pasta Nasıl Yapılır? (10/12
Damla Sakızlı Kedi Dili Pasta Nasıl Yapılır? (10/12 from ye-mek.net

Pastayı hangi tabakla servis edecekseniz o tabağın üzerine pasta çemberinizi koyun. Dilimlediğiniz çileklerin kalarını dıştan içe doğru gelerek dizin. Savoiardi / kedi dili bisküvi.

Burada Dikkat Etmeniz Gereken Kedidillerinin Dik Durması Için Alt.


Şüphesiz dünyada i̇talyanlar kadar tatlıyı seven bir halk daha yoktur. Kedidili ile kolay tatlı tarifi aradığınızda çağrınıza yetişecek lezzette çilekli kedi dili pastası yapıyoruz. 1 türk kahve fincanı un;

1 Paket Çilekli Pudingimizi 3 Buçuk Bardaktan Biraz Eksik Sütle Pişiriyoruz.


Üzerinden balzamik sirke gezdirin ve çilekleri bekletin. Üç katlı pastanın üzerini ve yan kısımlarını kalan pasta kreması ile sıvadıktan sonra kenar kısımlarına fırından çıkan kedi dili bisküvileri dik olarak yerleştirin. Pandispanyanın tavanını yerleştirin ve çilekli kremşantiyi üzerine ve yanlarına yedirin, spatula yardımıyla düzeltin (benim pasta şekillendiricim olmadığı için böyle yaptım).

Canım Anne Mutfağına Hoş Geldiniz!Hadi Gelin Bugün Sizlerle Kedi.


Yarım su bardağı süt (kedi dilini ıslatmak için) üzerini süslemek için : 0 272 1 dakika okuma süresi. Savoiardi / kedi dili bisküvi.

Kedi Dilinin Bir Kısmını Kelepçeli Kalıbının Kenarlarına Dikey Olarak Dizin.


Uç kısımlarını ayıkladığınız çilekleri ortadan ikiye kesin. Çi̇lekli̇ kedi̇ di̇li̇ pasta malzemeler:300 gram kedi dili bisküvi (200 gramlık bir paket az geliyor) kreması için: Biraz ılıyınca buzdolabına koyup donmasını bekliyoruz (1 saat kadar yeterli genelde).

Kedi Dili Bisküvileri Yarıdan Daha Çok Olacak Şekilde Bıçakla Kesilir.


Kedi dili çitli pasta tarifi. Kedi dilli çilekli pasta tarifi i̇çin malzemeler. Dilimlediğiniz çileklerin kalarını dıştan içe doğru gelerek dizin.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel