Kedi Dili Pasta Malzemesi

Kedi Dili Pasta Malzemesi. 1 su bardağı beyaz un; Tencereye süt, nişasta, un, şeker eklenir, koyulaşıncaya kadar pişirilir.

Bu Pastayı Denemelisiniz, Kedidili Pasta Tarifii YouTube
Bu Pastayı Denemelisiniz, Kedidili Pasta Tarifii YouTube from www.youtube.com

1 su bardağı içme suyu; Sonrasında 160 gram beyaz çikolatayı benmari usulü ile eritmemiz gerekiyor. Kedi dili kurabiyeler hazırlık ve pişirme aşamasıyla sadece 28 dakikanızı alacak.

Kedi Dili Pastanın Kremasıyla Işe Başlayın.


Kedi dili bisküvilerini bu karışıma batırıp ıslatıp borcamın tabanına dizelim. İçine 2 tatlı kaşığı şeker. Köy kurabiyesi tarifi kurabiye tarifleri içerisinde bulunan köy kurabiyesi tarifi ve malzemeleri hakkında pratik tarif.

1 Poşet Toz Krem Şanti


Muhallebili kedi dili pasta, yapmak için ilk olarak kedi dili bisküvileri ıslatalım. Biraz ısıttığımız suya toz şekeri ilave edip şeker eriyene kadar karıştıralım. 2 yemek kaşığı toz şeker.

Pudingli Kedi Dili Pasta (Çok Pratik) Tarifi İçin Malzemeler.


Kedi dili kurabiyeler hazırlık ve pişirme aşamasıyla sadece 28 dakikanızı alacak. 1 su bardağı toz şeker; 2, 5 su bardağı süt.

Ancak, Pandispanya Haricinde Nefis Pastalar Yapabileceğimiz Alternatifler De Mevcut.


Kedili bisküviyle de lezzetine doyum olmayan harika. 2 paket kedi dili bisküvi (benim aldığım 1 pakette 24 adet var ama ben 2 paket kullandım ve büyük borcamda yaptım) muhallebisi için; Kedi dili ekler pasta tarifi malzemeleri.

1 Paket Kedi Dili (24 Adet) Kedi Dili Ekler Pasta Kreması Için:


Eridikten sonra ılıtıp karışımın üzerine aktaralım. 1 paket 24’lü kedidili bisküvi; Hazır meyveli sos ve doğranmış çilekler ile son rötuşları tamamlanan bu pastayı dilediğiniz herhangi bir sos veya farklı meyveyle de deneyebilirsiniz.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel