Rüya Da Kedi Görmek

Rüya Da Kedi Görmek. Rüyada siyah yavru kedi görmek sizin için hayırlı gibi görünen olayların aslında fark etmediğiniz gerçek boyutunun hayırsız olduğunu belirtmektedir. Bazı tabircilere göre kedi, rüya sahibinin ev ahalisinden olan bir hırsızdır.

Rüyada Kedi Yavrusu Görmek Ne Demek? Yavru Kedi Sevmek Ne
Rüyada Kedi Yavrusu Görmek Ne Demek? Yavru Kedi Sevmek Ne from www.milliyet.com.tr

Yavru kedi gördüyseniz, bebeklik duy­guları ya da bir bebeğe sahip olma isteğiyle bağlantılı görülür. Rüya sahibinin yakın bir zaman içinde kendisini sıkan kişilerden kurtulması demektir. Rüyada ağlayan kedi görmek hayırlı bazı adımlar atacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan sevapları sayesinde kurtulacağına yorulur.

Ancak O Kişiden Kurtulması Da Zor Olacaktır.


Rüyada kedi görmek diyanet tarafından farklı şekillerde yorumlanır. Bu uyarıcı mesajları dikkate alarak maddi hayatınızı düzene sokarken manevi hayatınızı da sıkıntılardan koruma imkanını elde edebilirsiniz. Rüyada siyah yavru kedi görmek sizin için hayırlı gibi görünen olayların aslında fark etmediğiniz gerçek boyutunun hayırsız olduğunu belirtmektedir.

Devamında Gelen Diğer Yorumlar Ise;


Rüyasında bir kedinin kendisi ile konuştuğunu gören kimse, sinsi ve kötü bir kadının getireceği haberlere inanır ve bu yüzden hata yapar. Ayrıca talihsizlik ve kötü şansı da temsil etmektedir. Rüyada kedi görmek, sevgi, aidiyet, hırs, çalışkanlık, gideni geri getirme gibi çok farklı anlamlara gelebilir.rüyasında kedi gören bir kişinin mutlaka rüya detaylarına hakim olması gerekir.

Bazı Islami Rüya Yorumcularına Göre;


Rüyada ağlayan kedi görmek hayırlı bazı adımlar atacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan sevapları sayesinde kurtulacağına yorulur. Rüyada kedi görmek, rüya sahibinin etrafındaki bir düşmana işaret ederken, köpek görmek, kişinin günahkar olmasına delalet eder. Örneğin i̇mamı nablusi (r.a) diyor ki;

Rüya Sahibinin Yakın Bir Zaman Içinde Kendisini Sıkan Kişilerden Kurtulması Demektir.


İslami yorumculara göre ise zinada doğacak çocuğa. Aksi halde rüyanın gerçekte anlamını anlamak mümkün olmaz. #rüyadayavrukedigörmek #rüyadabeyazkedigöemek #rüydasiyahkedigörmek.#mehmeteminkirgil #youtube #instagram #rüya #rüyatabirleri #rüyayorumları #rüyayor.

Rüyada Evde Kedi Görmek, Rüya Gören Kişinin Iş Yerinde Veya Evinde Hırsızlık Olacağı Olarak Yorumlanır.rüyada Eve Giren Kedinin Herhangi Bir Eşyayı, Dolabı Ya Da Farklı Bir Yeri Karıştırdığını Görüyorsanız, Hırsızın Ya Da Eve Giren Kişinin Yakalanmadan Eşyaları Veya Değerli Şeyleri Sizden Alacağı Şeklinde Yorumlanmaktadır.


Rüyada kediler görmek, rüyayı gören kişinin, hayatı boyunca hizmetine bakacak, kendisine çok büyük desteklerde bulunacak ve her zaman dediğini yapacak kişilere ve bu kişilerin kötülüklerine delalet eder.aynı zamanda, rüya sahibinin, hanesi içinden çıkan, malına göz dikmiş olan, çok sıkıntılı durumlara düşmesinde başrol oynayan bir kişiye ve bu kişiden büyük. Aceleci davranırsınız bazı şeyler sizin istediğiniz gibi olmayabilir. Rüyada kedi görmek, çok istediğiniz bir şeyin hemen gerçekleşmesi ya da geçte olsa gerçek olması anlamına gelir.ancak biraz daha sabır etmeniz gerekiyor.

Comments

Popular posts from this blog

Kedi Yavrusu Sesi

Kedi Yüz Boyama

Kedi Sakinleştirici Bitkisel